Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

ΜΑΣΚΑΡΑΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ: «ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ» 

22/01/2020 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Σε χθεσινό μας δημοσίευμα, για την πρόσκληση σε επίσημο δείπνο στην Κρακοβία, που δέχτηκε ο μασκαράς Μπουμπούκος από την Ευρωπαϊκή Ιουδαϊκή Ομοσπονδία, αναρωτηθήκαμε αν θα πάει και στο Άουσβιτς. Φυσικά και πήγε, η επιτομή της γελοιότητας!

Κι όπως γράφουν τα άθλια δημοσιογραφικά παπαγαλάκια των Κούληδων: «ο συμβολισμός της επίσκεψης του κ. Γεωργιάδη, σαφής: Ένας Έλληνας πολιτικός που στο παρελθόν είχε συνυπάρξει και ανεχτεί ανθρώπους με απόψεις ακραία αντισημιτικές, τώρα «προσκυνά» στο εμβληματικό του Ολοκαυτώματος στρατόπεδο συγκέντρωσης, με αφορμή τις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 75 χρόνων από την ημέρα που οι άνδρες του Κόκκινου Στρατού το απελευθέρωσαν».

Μάλιστα, ο… ανανήψας Μπουμπούκος έκανε και δηλώσεις κατά του «αντισημιτισμού», προτρέποντας τους Έλληνες να μιμηθούν το παράδειγμά του και να επισκεφθούν το Άουσβιτς:

«Κάθε άνθρωπος πρέπει να έρθει εδώ μία τουλάχιστον φορά στην ζωή του. Και τον αντισημιτισμό πρέπει να τον αποκλείσουμε από τις ζωές μας. Ποτέ ξανά!».

(ΥΓ) 1: Γιατί άραγε δεν πήγε ο «εθνικόφρων» και στο δάσος του Κατύν, που βρίσκεται εκεί κοντά; Μα τι λέτε τώρα, να τον παρεξηγήσουν τ’ αφεντικά του;

(ΥΓ): 2: Αγάντα Μπουμπούκο μασκαρά, και του χρόνου να πας να καταθέσεις στεφάνι και στο «ηρωικό» Πολυτεχνείο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.