Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ… ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ: ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ, ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΝΕΑ HOTSPOTS! 

15/01/2020 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Πριν από τις εκλογές, το άθλιο κακαντράκι που το λένε Κούλη Μητσοτάκη, όχι μόνον δεν υποσχόταν προσλήψεις, αλλά άφηνε να εννοηθεί –χωρίς να το δηλώνει επισήμως, για ευνόητους λόγους- πως θα κάνει και απολύσεις. Τώρα, ο νεοφιλελεύθερος αυτός «αντικρατιστής» υπόσχεται προσλήψεις για να δωροδοκήσει τους νησιωτικούς δήμους να συναινέσουν στην ίδρυση δεύτερων hotspots σε κάθε νησί!

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, κατεπείγον email εστάλη προχθές από το Υπουργείο Εσωτερικών (του αρχικνίτη Τάκη Θεοδωρικάκου…) στους Δήμους των νησιών του Β. Αιγαίου που πλήττονται από το λαθρομεταναστευτικό και ζητάει… ονόματα!

Λίστα με ονόματα συγγενών, φίλων και ψηφοφόρων των δημάρχων και των δημοτικών συμβούλων, για να διοριστούν στα νέα hotspots, την οποία καλούνται να συμπληρώσουν και να την επιστρέψουν στην κυβέρνηση προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες των προσλήψεων! Επιπροσθέτως, τους ζητούνται να αναφέρουν τις ελλείψεις τους και σε μηχανήματα έργων, προκειμένου να «τακτοποιηθεί» κι αυτό το ζήτημα!

Και βέβαια, είναι γνώριμες αυτές οι τακτικές δωροδοκίας, από την εποχή του αρχιαποστάτη Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, εξ’ ου και το σύνθημα «Μητσοτάκη κάθαρμα», που δονούσε τη χώρα το 1965!  

(ΥΓ): Αλήθεια, οι… φίλοι μας οι «δανειστές», που παλαιότερα ήταν άτεγκτοι σε θέματα διορισμών, γιατί δεν αντιδρούν και τώρα; Προφανώς, διότι οι διορισμοί είναι μέρος των ανταλλαγμάτων που έχει πάρει ο αρχιπροδότης για να εποικίσει – ισλαμοποιήσει την ηπειρωτική και νησιωτική χώρα με τα παλαιότερα «προσφυγάκια» και για να συνεχίσει να προσελκύει στην Ελλάδα νέα! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.