Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ Η «ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ» ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ! 5.284 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ, 6.800 ΗΡΘΑΝ! 

03/01/2020 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Καταρρέει το «επιχείρημα» της κυβέρνησης του εθνικού ολετήρα Κούλη Μητσοτάκη, ότι ο εποικισμός της ηπειρωτικής χώρας από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες γίνεται για να… αποσυμφορηθούν τα νησιά μας. Στην πράξη αποδεικνύεται, πως όσο συνεχίζεται ο εποικισμός τόσο περισσότεροι νέοι λαθρομετανάστες προσελκύονται στη χώρα, με αποτέλεσμα και η ηπειρωτική Ελλάδα να γεμίζει εποίκους και τα νησιά να μην αδειάζουν!

Ιδού και η σχετική ομολογία από την κυβερνητική «Καθημερινή»:

«Η κατάσταση στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) των νησιών είναι χειρότερη από ποτέ, με τους διαμένοντες συνολικά να έχουν ξεπεράσει τις 40.000.
Στο ΚΥΤ στη Μόρια βρίσκονται περίπου 19.000 άνθρωποι με τους περισσότερους να διαμένουν πέριξ της δομής, που τυπικά χωράει 2.900 ανθρώπους. Η εκτίναξη του αριθμού των αφίξεων στα νησιά έχει δημιουργήσει μια κατάσταση που φτάνει πλέον να είναι μη διαχειρίσιμη, δεδομένου ότι, παρά τις συνεχείς μεταφορές στην ενδοχώρα, οι δομές των νησιών δεν είναι δυνατόν να αποσυμφορηθούν στην πράξη. Όμως οι συνολικές αφίξεις του τελευταίου μήνα σε σύγκριση με τις μεταφορές όσων χαρακτηρίζονται ευάλωτοι στην ενδοχώρα καταδεικνύει το αδιέξοδο. Από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 29 Δεκεμβρίου έφτασαν κυρίως σε Λέσβο, Σάμο, Χίο, Λέρο και Κω 6.800 αιτούντες άσυλο. Ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα μεταφέρθηκαν 5.284 άτομα σε κέντρα φιλοξενίας στην ενδοχώρα, είναι φανερό πως ο ρυθμός των αφίξεων ξεπερνάει τη δυνατότητα δημιουργίας νέων θέσεων…».

Βέβαια, η «Καθημερινή» παρουσιάζει την κατάσταση απελπιστική, όπως πράγματι είναι, αλλά αποφεύγει επιμελώς να θέσει το ερώτημα στην κυβέρνηση, γιατί συνεχίζει την πολιτική του εποικισμού της ηπειρωτικής χώρας, αφού αποδεδειγμένα προκαλεί το αντίθετο αποτέλεσμα από το δήθεν επιδιωκόμενο. Και αποφεύγει, γιατί γνωρίζει πολύ καλά πως το αποτέλεσμα που επιδιώκει ο Μητσοτάκης είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει σήμερα, γιατί έχει υπογράψει μυστική συμφωνία με τους Σόρος του πλανήτη – και «οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται», όπως έλεγε και για την Συμφωνία των Πρεσπών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.