Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

ΕΙΔΗΣΗ-ΣΟΚ: 8 ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΟΛΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»! 

04/01/2020 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Αυτή είναι μια είδηση με ξεχωριστή σημασία, για όσους ενδιαφέρονται για το μέλλον αυτής της χώρας:

Ενώ, λοιπόν, το μέλλον της Ελλάδος διαγράφεται δυσοίωνο λόγω της υπογεννητικότητας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα ΝΕΑ της Λέσβου» ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά 8 μωρά γεννήθηκαν στη Μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Μυτιλήνης από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα της Παραμονής προς  Πρωτοχρονιάς μέχρι χθες 2 Ιανουαρίου, κι ήταν όλα «προσφυγόπουλα»!

Έτσι για την ιστορία, το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου προς 1η Ιανουαρίου στην Μυτιλήνη –κι είναι το πρώτο παιδί που γεννήθηκε το νέο έτος στην Ελλάδα- είναι ένα υγιέστατο  αγοράκι από το Ιράκ.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «το προσωπικό της μαιευτικής κλινικής από τον περασμένο Ιούλιο καλείται ν’ αντιμετωπίζει αυξημένα περιστατικά  με εγκυμονούσες μετανάστριες, ενώ το τελευταίο διάστημα οι γέννες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα».

Παρεμπιπτόντως, τον περασμένο Ιούλιο, από τον οποίο οι γέννες «προσφυγόπουλων» έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, έγινε πρωθυπουργός της χώρας ο εθνικός Εφιάλτης Κούλης Μητσοτάκης! Είδατε πως εξηγούνται όλα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.