Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

ΚΟΥΛΗΣ: ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! 

16/01/2020 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net 

Με την επανίδρυση του υπουργείου «Μεταναστευτικής Πολιτικής» (Λαθρομετανάστευσης), εκτός από τα ειρωνικά σχόλια του Τσίπρα, ότι η κυβέρνηση χρειάστηκε 6 μήνες για να καταλάβει ότι η κατάργησή του ήταν λάθος, οι «εθνικόφρονες» διαψεύδουν και τους εαυτούς τους.

Ιδού τι απάντησε ο Κούλης στις 4 Οκτωβρίου, σε ερώτηση του Βαρουφάκη σχετικά με την κατάργηση του εν λόγω υπουργείου και την υπαγωγή του στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ:

«Σας λέω, λοιπόν, ότι υπάρχει και ζήτημα εθνικής ασφάλειας. Υπάρχει ζήτημα εθνικής ασφάλειας. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Νομίζω το καταλαβαίνετε. Όταν ανεξέλεγκτα μπαίνουν εντός των ελληνικών συνόρων αρκετοί εικοσιπεντάχρονοι, μόνοι, νέοι από δύσκολες περιοχές, οι οποίοι δεν φαίνεται να είναι και πολύ κατατρεγμένοι, με αρκετά χρήματα στη διάθεσή τους, ναι, μας απασχολεί αυτό στο επίπεδο της εθνικής ασφάλειας. Και εσάς θα έπρεπε να σας απασχολεί. Άρα το ζήτημα αυτό έχει και αυτή τη διάσταση την οποία θέλουμε να αντιμετωπίσουμε».

Άρα, εφόσον επανιδρύθηκε το καταργημένο υπουργείο, ή το λαθρομεταναστευτικό δεν ήταν ποτέ θέμα εθνικής ασφαλείας ή την κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων» δεν την ενδιαφέρουν τέτοιες… μικρολεπτομέρειες! Διαλέγετε και παίρνετε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.