Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Εγκώμιο των συστημικών ΜΜΕ για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Είναι συγκινητικές οι προσπάθειες της κατεστημένης ενημέρωσης να πλέξουν το εγκώμιο της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία είναι η δίδυμη ιδεολογική αδελφούλα του Κώστα Σημίτη.

Σε μια Ελλάδα όπου, αν ρίξεις πέτρα, θα πετύχεις άτομο με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, γράφουν διθυράμβους για τη Σακελλαροπούλου επειδή παρακολούθησε μαθήματα μεταπτυχιακού επιπέδου στη Γαλλία!

Στο βιογραφικό της κυρίας Σακελλαροπούλου διαβάζουμε: «Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής της άδειας (1989-1990) παρακολούθησε μαθήματα Συνταγματικού και Διοικητικού Δικαίου μεταπτυχιακού επιπέδου στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, PARIS II».

Αν η παρακολούθηση μαθημάτων μεταπτυχιακού επιπέδου αξίζει τόσα συχαρίκια και ολόκληρη Προεδρία της Δημοκρατίας, τότε τον Παυλόπουλο, που διετέλεσε καθηγητής πανεπιστημίου, θα έπρεπε να τον έχουν κάνει Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Δαλάι Λάμα, να του δώσουν 12 νταν στο καράτε, να του γεμίσουν τα στήθια με παράσημα και να του στήσουν ανδριάντα (όχι μεταλλικό, διότι θα τον τσουρνέψουν και θα τον πουλήσουν για παλιοσίδερα εκπρόσωποι... ευπαθούς κοινωνικής ομάδος).

Ακόμα μια γουστόζικη λεπτομέρεια με τη φιλοτέχνηση επικού και ηρωικού προφίλ στη νεοταξίτισσα μέλλουσα Προεδρίνα είναι ότι της πιστώνεται (ναι, στ’ αλήθεια το γράφουν) ως πράξη γενναιότητας το γεγονός ότι συμμετείχε στην παρουσίαση βιβλίου του Βενιζέλου επί ΣΥΡΙΖΑ!

Λες κι ο Μπένυς ο Βενιζέλος που καβαλούσε την πανάκριβη κρατική μπεμβεδάρα είναι... αντικαθεστωτική μορφή σαν τον Ίωνα Δραγούμη, που τον είχαν βάλει στο μάτι οι παρακρατικές συμμορίες του παλιού, του αυθεντικού του Βενιζέλου - που τον φάγανε κιόλας λάχανο τον φουκαρά τον Δραγούμη οι βενιζελικοί.

Κι όσο πιο... σοβαρό αυτοδιαφημίζεται ότι είναι το μέσο ενημέρωσης τόσο πιο εκκωφαντικές γελοιότητες διαβάζεις, παρακολουθείς ή ακούς για την κυρία Σακελλαροπούλου.

Πέρα από τα χωρατά, υπάρχει η πραγματικότητα, που εξελίσσεται σαν κακόγουστο ανέκδοτο. Μετα-μεταπολίτευση, κουτσά στραβά, πήγε να γίνει στον τόπο και σταδιακά γίνεται μόνο σε πολιτικό επίπεδο. Όμως το μιντιακό παγόβουνο της ανοησίας, του ανθελληνισμού, της διαπλοκής και της προπαγάνδας, πάνω στο οποίο προσέκρουσε το εθνικό σκάφος, δεν έχει μετακινηθεί ίντσα από τη θέση του.

Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε, κομπανιέρος.

π

ΠΗΓΗ: dimokratianews.gr


"Θα είναι η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας του μέλλοντος, που πατάει γερά στη συνείδηση της Ιστορίας" δήλωσε ο ανεκδιήγητος Μπένι σχετικά με την υποψηφιότητα της Σακελλαροπούλου για την ΠτΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.