Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ! ΙΡΑΝ: ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ! 

13/01/2020 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Εκτός από το διάβημα που έκανε η κυβέρνηση του Ιράν για τις δηλώσεις του άθλιου Μητσοτάκη υπέρ της δολοφονίας του Σουλεϊμανί, υπήρξε και σαφέστατη προειδοποίηση, πως αν χρησιμοποιηθούν οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα για γκανγκστερική επιδρομή κατά του Ιράν, θα υπάρξει απάντηση. Προφανώς, με ανταποδοτικό χτύπημα εις βάρος της Ελλάδος!

Την προειδοποίηση απηύθυνε –με πολύ διπλωματικό τρόπο- το Τμήμα Τύπου της Πρεσβείας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν στην Αθήνα, δια επιστολής στην «Καθημερινή», με αφορμή άρθρο της εφημερίδας. Ιδού:

«… Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν έχει δηλώσει πολλές φορές ότι επιθυμεί φιλικές και ισότιμες σχέσεις με όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά δεν πρόκειται να μείνει αδιάφορη και με σταυρωμένα χέρια απέναντι σε οποιαδήποτε εχθρική ενέργεια κατά της εδαφικής ακεραιότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας. Είναι προφανές ότι η Τεχεράνη θα σταθεί ηρωικά απέναντι σε οποιαδήποτε παραβίαση και προσπάθεια επιβολής πολέμου και θα δώσει αποφασιστική απάντηση στους εισβολείς.

Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι σε περίπτωση επιβολής πολέμου κατά της χώρας από την Αμερική, η διάθεση βάσεων από οποιαδήποτε χώρα στον αμερικανικό εισβολέα θα θεωρηθεί εχθρική ενέργεια και το Ιράν διατηρεί το δικαίωμα να απαντήσει με σαφή και αποφασιστικό τρόπο».

Καταλάβατε τι έγινε τώρα; Με τις δηλώσεις που έκανε ο Μητσοτάκης για να δείξει στ’ αφεντικά του πως είναι πιστός δούλος τους και «ο πιο προβλέψιμος σύμμαχος των Αμερικανών» (κατά δήλωσή του!), προκάλεσε την προσοχή του Ιράν, κι έτσι μπήκε και η Ελλάδα στο στόχαστρο! Δίχως κέρδη, κέρατα, για να κάνει το πανάθλιο αυτό κακαντράκι το κομμάτι του!!! 
Κούλη, 6 μήνες Πρωθυπουργός, εζυγίσθης, εμετρήθης και ευρέθης ελλιπής! Πάρε δρόμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.