Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Τηλέμπορος Κ. Βελόπουλος προς Κούλη: Η κατάσταση σηκώνει τσιγάρο...Μας έκοψες το τσιγάρο...και οι καταστηματάρχες κάνουν παράπονα!

Το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα για τον τηλέμπορο πολιτικάντη Κυριάκο Βελόπουλο είναι ο αντικαπνιστικός νόμος, η εφαρμογή του οποίου προκαλεί διαμαρτυρίες σε ένα μεγάλο μέρος της εκλογικής του πελατείας, που είναι προφανώς οι ιδιοκτήτες καφετεριών, κέντρων εστίασης κ.λπ.  

Συγκεκριμένα, χθες, ο Βελόπουλος, καλεσμένος του Κούλη στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για την πορεία των εθνικών θεμάτων, ως άλλος Μαυρογιαλούρος, εξέφρασε την ανησυχία του για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου διότι… «οι καταστηματάρχες κάνουν παράπονα!»

Αν και έχουν περάσει χρόνια και ζαμάνια από την "εφαρμογή" του αντικαπνιστικού νόμου – που στο κωλοχανείο που λέγεται Γραικυλιστάν ουδέποτε εφαρμόστηκε στην πράξη – εν έτει 2020, οι ελεεινοί πολιτικάντηδες ακόμη συζητούν για την εφαρμογή του, η οποία θίγει συγκεκριμένα συμφέροντα, αντί να συμφωνήσουν στο μέγα ζητούμενο που είναι η υγεία του ελληνικού λαού και οι οικονομικές συνέπειες για το κράτος λόγω των εκατοντάδων ασθενειών που προκαλούνται από το κάπνισμα. 

Ας εφαρμοσθεί, επιτέλους, αμετάκλητα ο αντικαπνιστικός νόμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.