Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

“Αξιοσέβαστη” για τον Βελόπουλο η Σακελλαροπούλου

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 | www.xrisiavgi.com

Όλο και περισσότερο αποκαλύπτεται ο ρόλος του Κυριάκου Βελόπουλου, όχι μόνον σαν αναχώματος για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που δεν την ήθελε ούτε η Ν.Δ., ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σαν μίας δήθεν “ακροδεξιάς” απόλυτα συμβιβασμένης και υποτεταγμένης στο σύστημα! Έτσι όπως έγινε γνωστό, και σας παραθέτουμε αυτούσια την είδηση: 

“«Παρών» θα δηλώσουν οι βουλευτές της Ελληνικής Λύσης στη διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος. Ο κ. Βελόπουλος εκτίμησε, μεταξύ άλλων, ότι η υποψηφιότητα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας χρησιμοποιείται από τη Νέα Δημοκρατία για αλλαγή ατζέντας. 

«Αξιοσέβαστη η κ. Σακελλαροπούλου», συνέχισε ο Κυριάκος Βελόπουλος, «τιμούμε το πρόσωπό της, αλλά εκτιμούμε ότι στην παρούσα χρονική συγκυρία "χρησιμοποιήθηκε" από τη Νέα Δημοκρατία για αλλαγή ατζέντας και κυρίως λόγω του συνδρόμου κατωτερότητας από την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς τα τελευταία εβδομήντα χρόνια». «Η κυρία Σακελλαροπούλου θα ήταν εξαιρετική επιλογή ως υπηρεσιακή υπουργός Δικαιοσύνης», κατέληξε ο κ. Βελόπουλος.”

Πραγματικά για γέλια και για κλάμματα οι ρουφιάνοι μισθοφόροι, που εμπορεύονται “πατριωτισμό” και οι οποίοι κάνουν τώρα κριτική στον Βελόπουλο, αλλά στην προεκλογική περίοδο τον διαφήμιζαν και κατηγορούσαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.