Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ! ΔΙΑΒΗΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΙ! 

12/01/2020 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Το «κατάφερε» κι αυτό ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΗΛΙΘΙΟΣ Κούλης Μητσοτάκης: να βάλει την Ελλάδα στο στόμα του λύκου, για να δείξει στους διεθνείς γκάνγκστερς πως είναι ο «πιο προβλέψιμος σύμμαχός» τους!

Ενώ, λοιπόν, όλες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, ακόμα κι εκείνες που έχουν κακές σχέσεις με το Ιράν, δεν διανοήθηκαν να πάρουν θέση υπέρ της δολοφονίας Σουλεϊμανί, το γελοιοδέστατο κακαντράκι των Αθηνών, είπε τα εξής στο Atlantic Council, στην Ουάσιγκτον:

«Πρώτον, είμαστε σύμμαχοι με τις ΗΠΑ. Στεκόμαστε στο πλευρό των συμμάχων μας σε δύσκολες περιόδους. Καταλαβαίνω πως η συγκεκριμένη απόφαση (σ.σ. για τη δολοφονία του Σουλεϊμανί) ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη το εθνικό συμφέρον των ΗΠΑ. Την ίδια στιγμή, πρέπει να έχουμε πλήρη επίγνωση ότι υπάρχουν ευρείες ανησυχίες για πιθανή κλιμάκωση και πρέπει να καταβληθούν προσπάθειες ώστε να γίνουν κινήσεις που θα αποκλιμακώσουν την ένταση. Είχαμε και ακόμα έχουμε πολύ στενούς δεσμούς με τον Αραβικό κόσμο και θεωρούμε τους εαυτούς τίμιους παίχτες στην περιοχή, αλλά δεν ξεχνάμε ποιοι είναι οι σύμμαχοί μας και πού ανήκουμε γεωπολιτικά».

Και βέβαια, το Ιράν έκανε διάβημα γι’ αυτές τις δηλώσεις, βάζοντας την Ελλάδα στο μάτι του κυκλώνα!

Κι αν αφήσουμε κατά μέρος το ηθικό ζήτημα που προκύπτει από την δολοφονία και το προηγούμενο που δημιουργεί (μια δολοφονία υψηλόβαθμου στρατιωτικού χώρας από άλλη χώρα, με την οποία δεν είναι σε πόλεμο, και μάλιστα στο έδαφος τρίτης χώρας…), ο πρωθυπουργός της Ελλάδος θα έπρεπε να ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ, γιατί στο έδαφος της χώρας μας υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες –για να μην πούμε εκατομμύρια- μουσουλμάνων, που ενδεχομένως θα θελήσουν να πάρουν εκδίκηση με τρομοκρατικές ενέργειες, όπως κάνουν και στην υπόλοιπη Ευρώπη! Κι εδώ δε μιλάμε για μια οργανωμένη χώρα σαν την Γερμανία, ή την Γαλλία, αλλά για μια αθωράκιστη χώρα με μυστικές υπηρεσίες και αστυνομία της πλάκας, στην οποία με το πρώτο «μπαμ» θα δημιουργηθεί χάος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.