Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Πώς έκλεψε τις ψήφους των Πατριωτών η Ν.Δ.

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 | www.xrisiavgi.com

Σε γνωστή αριστερή ιστοσελίδα διαβάσαμε ένα άρθρο για το πως η Ν.Δ. πήρε τους ψήφους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις τελευταίες εκλογές. Στην πραγματικότητα, για να θυμηθούμε και το αρχαίο σοφό γνωμικό “Εν αμίλλαις πονηραίς αθλιώτερος ο νικήσας”, η νεοφιλελεύθερη παράταξη έκανε αυτή τη φορά μία προεκλογική εκστρατεία που θύμιζε δεκαετία του ’60. Απείλησε ανθρώπους και οικογένειες, έταξε διορισμούς και κάθε είδους “ρουσφέτια”, εξαγόρασε κυριολεκτικά πολιτικά στελέχη, έκανε τα πάντα…

Ας δούμε τι γράφει η γνωστή ιστοσελίδα της αριστεράς ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ: “Το χαμηλό ποσοστό που άφησε τη Χρυσή Αυγή εκτός της Βουλής, ήταν βεβαίως μία πολύ, πάρα πολύ ευχάριστη είδηση, μόνο ένας ανόητος θα μπορούσε να το αρνηθεί. Όπως, μόνο ένας ανόητος δεν θα αναρωτηθεί πού μπορεί να πήγε. Στον Βελόπουλο; Ένα κομμάτι ναι, ενδεχομένως. Το υπόλοιπο; Μήπως σε μία κυβέρνηση που υποσχέθηκε όσα κι η Χρυσή Αυγή, στο τέλος της ημέρας; Όλα όσα υποσχέθηκε η ΝΔ κάλυπταν το μέσο χρυσαυγίτη ψηφοφόρο. Να ξεβρωμίσει τον τόπο…”

  Πράγματι, έτσι έγινε και πολλοί ξεγελάστηκαν. Όμως, τώρα η Ν.Δ. είναι κυβέρνηση και θα πρέπει αυτά που υποσχέθηκε να τα πραγματοποιήσει και ήδη φαίνεται καθαρά ότι είπε ψέματα. Ο χρόνος είναι βέβαιο ότι θα φέρει την πολιτική της φθορά. Και οι Εθνικιστές θα πρέπει να συνεχίσουν έναν αγώνα δυναμικό ενάντια σε αυτούς, που ασκούν αντεθνική πολιτική είτε κεντροδεξιοί είναι είτε αριστεροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.