Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Δελτίον εγκληματικότητος (άρθρο του Μιχάλη Αρβανίτη)

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 | www.xrisiavgi.com

ΟΝΟΜΑ: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΠΡΩΗΝ ΕΡΕ)
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ (ΤΖΑΚΙ)
ΕΙΔΙΚΟΤΗΣ: ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΙΔΑΙΤΕΡΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: ΔΕΙΛΙΑ – ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ – ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ
ΙΔΡΥΤΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή «ΕΘΝΑΡΧΗΣ»
ΜΕΛΗ: ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (ΑΔΕΛΦΟΣ ΙΔΡΥΤΟΥ)
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (ΑΝΕΨΙΟΣ ΙΔΡΥΤΟΥ)
ΜΙΧΑΗΛ ΛΙΑΠΗΣ «απεβίωσεν» (ΑΝΕΨΙΟΣ ΙΔΡΥΤΟΥ)
ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (ΥΙΟΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ
, ΑΝΕΨΙΟΣ ΙΔΡΥΤΟΥ)

Παρενθετική σημείωσις γράφοντος «Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει», λέγει ο λαός. Αλλά το γεγονός, ότι αυτό το φυσικόν φαινόμενον παρουσιάζεται – μεταφορικώς – και λειτουργεί καταστροφικώς και απαρεγκλίτως εις το πεδίον της πολιτικής ( Όπως λ.χ. ελειτούργησαν και λειτουργούν οι τρείς (3) «μηλιές» - δυναστείαι των Παπανδρέου, Καραμανλήδων και  Μητσοτάκηδων, με τα σάπια «μήλα» των.) ουδέποτε ηδυνήθη να το συνειδητοποιήσει και να αντιδράσει προληπτικώς ή έστω κατασταλτικώς το από της… ρινός ελκόμενον αενάως, υπό των ως άνω παπατζήδων, άλαλον ποίμνιον των αμνημόνων και τηλεκατευθυνομένων- έσωθέν τε και έξωθεν – αμνών της ψηφοδοσίας και της αυτοκτονικής ηδονικής παραλυσίας).

Η «μηλιά» της καραμανλικής δυναστείας, από την οποίαν «έπεσαν» τέσσαρα (4) σάπια «μήλα», προερχόμενα εκ πλαγίων κλάδων της οικογενείας, καθ’ όσον ο γενάρχης της δυναστείας ήτο άτεκνος και διαζευγμένος, δεν εδημιούργησεν οικογένειαν – μαγκούφης δηλονότι – (ασχέτως αν ο διάολος της Ελλάδος του έστειλε ανήψια και η μάνα του αδελφό) ώστε να μάθει ΤΙ εστί «βερίκοκο», για να συνδράμει, δια παντός μέσου και τρόπου τις Ελληνικές οικογένειες, ιδίως δε τις πολύτεκνες, όπερ ουδέποτε έπραξεν ο τρισάθλιος.

Το τελευταίον – εκ πλαγίου κλάδου της οικογενείας ωσαύτως – σάπιο «μήλο» του «δένδρου» της καραμανλικής δυναστείας, δηλαδή το … συμπαθητικούλι κωτάκι καραμα(ν)λακάκι και υπουργάκι, άμα λάχει, έπεσεν εσχάτως επί της πολιτικής σκηνής και «μάχεται» μετά ζήλου, παρεκτός των άλλων, και δια την… λύσιν του δυσεπιλύτου  δημογραφικού προβλήματος, εναντιούμενον κατά των… πολυτέκνων Ελληνικών οικογενειών και όχι κατά των πολυπολυτέκνων αραποεισβολέων, (εν δυνάμει…γονιμοποιών μας, κατά Πάκην,) και υπεραμυνόμενον μετά πάθους του… δημοκρατικού δικαιώματος των Ελληνίδων να υποβάλλονται εις εκτρώσεις, ώστε να δρομολογηθεί, εκ του ασφαλούς, ο αργός θάνατος της φυλής μας.

Συνιστώ σ’ αυτό το καλοπαιδάκι του κερατά, να εισηγηθεί αρμοδίως και την… επιδότησιν των εκτρώσεων. Α΄ σιχτίρ απογ@μίδι!...

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
(ενδεικτική παράθεσις)

1. Ο, κατ’ ανεξήγητον απαίτησιν της βασιλείας, καταστάς  πρωθυπουργός της Ελλάδος, μετά τον ανεξιχνίαστον θάνατον του στρατάρχου Παπάγου, έπληξεν  βαρύτατα την πρωτογενή παραγωγήν, άφησε ανέλεγκτον το κύμα της αστυφιλίας και την «επιδημίαν» μεταναστεύσεως του αγροτικού πληθυσμού εις Γερμανίαν, Βέλγιον κ.α. εστήριξεν την άναρχον δόμησιν των Αθηνών υπό των εργολάβων, ίδρυσεν την ΕΡΕ και στις εκλογές του 1958 ανεδείχθη νικητής με δεύτερο κόμμα τα κομμούνια της ΕΔΑ.

2. Έναν χρόνον αργότερα (1959), ομού μετά του ρασοφόρου Κυπρίου προδότου, δια των συμφωνιών Ζυρίχης – Λονδίνου, «ανηγόρευσαν»  εγγυήτριαν δύναμιν την… Τουρκίαν, ώστε μελλοντικώς να καταλάβει ολόκληρον την Κύπρον και … «με την άδειαν της Αστυνομίας», που λέει κι’ ο λαός.

3. Εν συνεχεία, αφού έχασε τις εκλογές (1963) μη ανεχόμενος, λόγω εγωπαθείας, να υποστεί την «δοκιμασίαν» της αντιπολιτεύσεως, «ελιποτάκτησεν» εις Παρισίους με ψεύτικο όνομα (Τριανταφυλλίδης) όπως ενεργούν όλοι οι κρυπτόμενοι εγκληματίες.

4. Εκείθεν τηλεσυνωμοτούσε με το κυπριώτικον ρασοφόρον ερίφιον, το οποίο εθεώρει την Κύπρον «τσιφλίκι» του και προητήμαζεν την επιστροφήν του εις την Ελλάδα, ανεχόμενος και υποδαυλίζων την κρατούσαν επικινδύνως ασυδοσίαν, οφειλομένην εις τα κομμούνια και εις την «ανένδοτον» μανίαν δια την εξουσίαν του «γέροντος της δημοκρατίας», όστις εκραύγαζεν: «Με την δάδα της ΕΔΑ θα πυρπολήσωμεν την Ελλάδα», όστις «εκαπελώθη» υπό του σατανικού ρασοφόρου εριφίου και απέρριψεν το σχέδιον – πρότασιν Άτσεσον δια την πολυπόθητον Ένωσιν.

Οι Έλληνες αξιωματικοί τον Απρίλιον του 1967 παρέτειναν τας … διακοπάς του Τριανταφυλλίδη εις Παρισίους, δια μιαν 7ετίαν προσέτι.


Σημειώνω εδώ, ότι, επειδή παρεσύρθην και επεξετάθην, πέραν του προκαθορισθέντος συνοπτικού πλαισίου ενδεικτικής μόνον παραθέσεως των Νεοδημοκρατικών εγκλημάτων, επανέρχομαι αμέσως εις την «τάξιν»:

5. Απόφασις ανεμπόδιστης εισβολής «ΑΤΤΙΛΑ» 1 εις Κύπρον τον Μάιον του 1974 εις το προάστειον Μάρν των Παρισίων με σύμφωνον τον «εθνάρχην» παρουσία Κίσσινγκερ - Ετσεβίτ.

6. Παρά την συντριπτικήν υπεροπλίαν του Στρατού μας, την 24η Ιουλίου ο «εθνάρχης» δίδει την άδειαν εις τους Τούρκους, δια τον «ΑΤΤΙΛΑ» 2: «Η Κύπρος κείται μακράν».

7. Άδικος  και παράνομος καταδίκη και φυλάκισις των Ελλήνων αξιωματικών, με τον χαρακτηρισμόν της Εθνικής διακυβερνήσεως της Πατρίδος, που ήσκησαν, «πραξικόπημα» και «διαρκές έγκλημα» (Δ΄ Ψήφισμα)

8. Νομιμοποίησις του εγκληματικού  - προδοτικού Κ.Κ.Ε.

9. Προσθήκη, κατά την αναθεώρησιν του Συντ/τος, του άρθρου 106, το οποίον απεθάρρυνε και απεμάκρυνε ξένους και ημεδαπούς υποψηφίους επενδυτάς, με αποτέλεσμα οι ιδιωτικές επενδύσεις να καταρρεύσουν εις το 0,6% έναντι σταθεράς ετησίας αυξήσεως 10% του ΑΕΠ κατά την προηγηθείσαν 20ετίαν  1953- 1973.

10. Το επίπεδον του ΑΕΠ κατερρακώθη την 5ετίαν 1975 – 1980 εις το 3,5% έναντι της ετησίας σταθεράς αναπτύξεως του 7-8% κατά την 20ετίαν 1953 – 1973.

11. Το δημόσιον χρέος από 335 εκατ. ευρώ το 1974, ανήλθε εις το ποσόν του 1,331 δις ευρώ το 1980 και σήμερον υπερβαίνει τα 340 δις ευρώ, με την συναυτουργίαν των δύο άλλων εγκληματικών δυναστειών και του σημίτη.

12. 1975- 1980: έναρξις σταδιακής αποβιομηχανοποιήσεως της Ελλάδος. Ούτω κατέστη ανίσχυρος η Ελλάς.

13. Επίσημος δήλωσις υποτελείας: «Ανήκομεν εις την Δύσιν», ωσάν  να είμεθα δούλοι ή πράγματα.

14. Κατάργησις διδασκαλίας Αρχαίων Ελληνικών.

15. Παράδοσις των ηνίων της πνευματικής καθοδηγήσεως της Ελληνικής νεολαίας εις χείρας του «χαρισματικού» και του Κ.Κ.Ε.

16. «Σε 10 χρόνια θ’ άχομε ξεχάσει το όνομα», «επροφήτευσεν» ο τότε πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

17. 1991: Δολοφονία του ακροαριστερού τραμπούκου Τεμπονέρα, από μέλος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, χωρίς να διωχθεί η Ν.Δ. ως εγκληματική οργάνωσις. Κατεδικάσθη άλλος, αντ’ άλλου, με την ανήθικη ανοχή της Ν.Δ.

18. Ανοχή και σύμπραξις δια παραλήψεως εις τα εγκλήματα του σημίτη: Ίμια, Μαδρίτη, ταυτότητες (Χ.Ο.) χρηματιστήριον, δι’ απάτης είσοδος Ελλάδος εις την ΟΝΕ, διαφθορά, καταλήστευσις ασφαλιστικών Ταμείων και άλλα πλείστα όσα, ων ουκ έστιν αριθμός.

19. Φοβική και «βολική» «θεοποίησις» της αλητείας του πολυτεχνείου.

20. Άμεσος συνέργεια εις το έγκλημα του αποκλεισμού των προσβάσεων εις τα πολύτιμα πνευματικά μας αποθέματα, που διέπραξε η σημιτοπασοκική συμμορία και τα κομμουνισταριά συντρόφια τους.

21. Συναυτουργία και άμεσος συνέργεια, με πράξεις και παραλείψεις εις τα εγκλήματα της υπολοίπου πολιτικοπνευματικής λέπρας: α) Βύθησις των Ελλήνων εις το τέλμα της αμαθείας. β) Αποδυνάμωσις της Εθνικής συνειδήσεως και του Πατριωτικού φρονήματος. γ) Στραγγαλισμός της γλώσσης. δ) Πλαστογράφησις της Ιστορίας. ε) Διαχρονική τροφοδοσία της πολιτικής σχιζοφρενείας του εκλογικού σώματος.

22. Αθέτησις δεσμεύσεως δι’ επαναφοράν Χ.Ο. εις τις ταυτότητες, από Κώσταν ανεψιόν.

23. 2005: Επίσημος προαναγγελία της, εφ’ όλων των τομέων και δομών, υποδουλώσεως της Ελλάδος.  

24. 2008: Επίσημος πρόσκλησις αφροασιτών εισβολέων από τον κακομούτσουνον Πάκην, με ευχαριστίες δια την… προτίμησιν και την συμβολή τους (γονιμοποίησις) εις το άμεσο μέλλον, δια την λύσιν του… δημογραφικού.

25. Βουκουρέστι: «με γεωγραφικό προσδιορισμό», παράδοσις εις τους αλβανοσλάβους της Μακεδονίας μας, όπερ εγένετο πράξις υπό των επιγόνων του Ζαχαριάδη, με το επιχείρημα, ότι ήτο προτάσις και της Ν.Δ.

26. 2012: Σύστασις «εταιρίας» με το σημητικό ΠΑ.Σ.Ο.Κ. και τον «δημοκρατικό αριστερό» Κουβέλη.

27. 2013: Ετέλεσε, δια του Σαμαρά και των λοιπών συνωμοτών της Ν.Δ. το ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

28. 2013 (1η Νοεμβρίου): Διέταξε την δολοφονίαν των δύο (2) νέων της Χ.Α. Φουντούλη – Καπελώνη και όποιου άλλου Χρυσαυγίτη εύρισκον τα πυρά.

29. Έδωσεν δουλικήν υπόσχεσιν εις την… «Αρχήν και Εξουσίαν πέραν των γνωστών», ότι θα εξαφανίσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ., δια στόματος Σαμαρά.

30. Εψήφισεν το 2ο μνημόνιο, τον «αντιρατσιστικόν» νόμον κατά των Ελλήνων και ετάχθη υπέρ της ανεγέρσεως τζαμιού και του «Συμφώνου συμβίωσης».

31. Υπερψήφισεν το 3ο μνημόνιο – χαριστική βολή και τον νόμον περί Ιθαγενείας (σ.σ. περί σταδιακής γενοκτονίας της Φυλής μας).

32. Με «δικά της παιδιά» ετροφοδότησεν το κόμμα, που διέσυρεν και επρόδωσεν τον λαόν και το έθνος, (σ.σ. Καμμένος – Κόλλια – Κουίκ – Παπακώστα) και εκράτησε το ξεκούμπωτο κνιτάκι και την μισελληνική του αλητεία 4 ½ ολόκληρα χρόνια εις την Εθνοκτόνον κυβέρνησιν.

33. Εξηπάτησε τους αφελείς κουτοραγιάδες, παριστάνοντας τον «Μακεδονομάχο» και οργάνωσεν το εκλογικόν πραξικόπημα της 7ης Ιουλίου 2019, κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Τα προεκτεθέντα αποτελούν μέρος των εγκλημάτων της Νέας Δημοκρατίας, όπως λ.χ. η συμμετοχή της, εις τον αλόγιστον, ανέλεγκτον και εγκληματικόν κατά του λαού και του Έθνους δανεισμόν ( και η ίδια η Ν.Δ. οφείλει 200 εκ. ευρώ ως αγύριστον κομματικόν δάνειον εις τις τράπεζες) όστις απετέλεσεν την αιτίαν της οικονομικής καταστροφής και εντεύθεν της υποδουλώσεως της Ελλάδος.
Επιμύθιον

Ήλθεν η ώρα της τιμωρίας δια την Ν.Δ. να πληρώσει δια τα εγκλήματά της, αλλά και του Σαμαρά δια’ ιδικά του. Κοινός τιμωρός (Πώς τα φέρνει η Τύχη!!!) το…μητσοτάκι! Εκράτησε το «ένδυμα» δια τους χαχόλους κουτοδεξιούς και την μετήλλαξεν εις σημιτικόν χαμαιτυπείον. Τον δε Σαμαράν, όστις «μαχαίρωσε» πισώπλατα τον πατέρα του και όστις σφόδρα επεθύμει την… Προεδρίαν, λόγω του «κινδύνου» απαλλαγής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τον άφησε στα… κρύα του λουτρού και έστειλε την λαθρολάγνα Κατίνα να… «ζεσταθεί» εις τον Προεδρικόν θώκον. ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και ΤΙΜΩΡΙΑ εις τα παλιανθρωπάκια από τα… παλιανθρωπάκια!
  
Μιχάλης Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.