Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Αντί για Νόμπελ, έξωση!

27/01/2020

Αντί για Νόμπελ, έξωση! Οι νησιώτες που καλοδέχονταν τους ισλαμιστές εποίκους αποκοιμίζονταν από τους επιτήδειους με την υπόσχεση της… απονομής βραβείου Νόμπελ. Αντί για Νόμπελ, συχαρίκια, τιμές και δόξες έλαβαν μια ξιδάτη έξωση από τον ίδιο τον τόπο τους και μια αδοξότατη καταστροφή των περιουσιακών στοιχείων τους.

Οι αστέρες του Χόλιγουντ που έρχονταν στην Αθήνα και στα νησιά και έκαναν πατ-πατ στις πλάτες των νησιωτών που υποδέχονταν τους ισλαμιστές εποίκους έφυγαν. Τώρα βρίσκονται στις άριστα φρουρούμενες βιλάρες τους και πίνουν τα κοκτέιλ τους - σφουγγίζοντας πού και πού κάνα δάκρυ για τους φτωχούς του κόσμου τούτου.

Όλοι οι πλούσιοι ανθρωπιστές ζουν σε επαύλεις που φρουρούνται σαν πυρηνικά εργοστάσια και πίνουν στην υγειά των κορόιδων που τους βοηθούν να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο με τις «προσφυγικές μπίζνες» στις οποίες έχουν αναμειχθεί.

Οι νησιώτες μόνο έχουν μείνει αμανάτι με τους εποίκους, αλλά μικρό το κακό. Ποιος νοιάζεται; Μόνο οι ίδιοι νοιάζονται για τους εαυτούς τους και μερικοί άλλοι «ρομαντικοί» που δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα λήψης αποφάσεων ή στον ορνιθώνα που κλώθονται, σαν τα αυγά Μεγάρων, οι «μοντέρνες» ιδέες.

Οι νησιώτες όχι μόνο δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα λήψης αποφάσεων και στον ορνιθώνα που επωάζονται οι «μοντέρνες» ιδέες, αλλά δεν μπορούν καν να πάνε στα ΑΤΜ για να σηκώσουν κάνα φράγκο.

 Όλα τα ΑΤΜ των νησιών είναι «κατειλημμένα» απ' τους «πρόσφυγες», που σηκώνουν μετρητούλια τα οποία έχουμε πληρώσει -αμέσως ή εμμέσως- εμείς με την υπερφορολόγησή μας.

Και στα σπίτια τους δεν μπορούν να πάνε οι νησιώτες ούτε στα μποστάνια τους, στις στάνες, στα εξοχικά τους. Οι «πρόσφυγες» ρημάζουν, λεηλατούν, ξηλώνουν το βιος των Ελλήνων καταχειροκροτούμενοι από τον πολιτικό κόσμο, τους χολιγουντιανούς αστέρες, τις ΜΚΟ και τους ξένους πολιτικούς.

Φυσικά, η λύση δεν είναι να διοχετευτεί το νησιωτικό πλεόνασμα ισλαμιστών εποίκων στην ενδοχώρα, αλλά να σταματήσουν οι πολιτικοί μας να τους προσκαλούν για να μας αντικαταστήσουν.

Αν αδειάσει ένα νησί από λαθρομετανάστες χωρίς το κράτος να έχει μεριμνήσει να αποθαρρύνει ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ την παράνομη είσοδο στη χώρα, απλώς δημιουργείται χώρος για να έρθει το επόμενο κύμα. Και μετά το μεθεπόμενο και το αντιμεθεπόμενο και τελειωμό δεν θα έχει η συμφορά…

π

ΠΗΓΗ: www.dimokratianews.gr



ΛΑΘΡOΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.