Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

«ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ» Ή ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ; 

14/01/2020 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η φάρσα των επεισοδίων στις καταλήψεις στο Κουκάκι, με τις δίκες των συλληφθέντων να παίρνουν αναβολή και ν’ αφήνονται όλοι ελεύθεροι – υπό τους πανηγυρισμούς των«αλληλέγγυων». Και γιατί παρακαλώ αναβλήθηκαν οι δίκες κι αφέθηκαν ελεύθεροι οι παρακρατικοί; Λόγω της απουσίας των περισσότερων αστυνομικών-μαρτύρων κατηγορίας! Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

Όπως δεν ήταν τυχαίες και οι αστείες κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος, που απαγγέλθηκαν εις βάρος των παρακρατικών, ενώ όλοι τους είδαμε στα βίντεο να πετούν ολόκληρους τσιμεντόλιθους από μεγάλο ύψος εναντίον των αστυνομικών, με σκοπό να σκοτώσουν ή έστω να τους επιφέρουν βαριές σωματικές βλάβες!

Όπως δεν ήταν τυχαία και η έκθεση σε σοβαρό κίνδυνο αυτών των ανύποπτων βεβαίως αστυνομικών, από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ, κατά την επιχείρηση εκκένωσης των καταλήψεων. Έχει τα μέσα η Αστυνομία να «ξετρυπώνει» τους κάθε λογής κακοποιούς που είναι κλεισμένοι σε κτίρια και τους οποίους σκοπεύει να συλλάβει. Πετάει μέσα ένα δακρυγόνο, κι αυτοί βγαίνουν έξω με τα χέρια ψηλά, με ταχύτητα αστραπής! Γιατί άραγε δεν έγινε το ίδιο και με τους καταληψίες του Κουκακίου, παρά επελέγη να επιχειρήσουν έφοδο οι αστυνομικοί και να κινδυνεύσει η ζωή και η σωματική τους ακεραιότητα;

Μήπως γιατί το παιχνίδι κράτους-παρακράτους είναι στημένο από σκοτεινούς μηχανισμούς, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό του ελληνικού λαού από τα πραγματικά του προβλήματα; Όπως π.χ. ο εποικισμός της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας, με στόχο την αλλοίωση του πληθυσμού και την ισλαμοποίηση, ή η προδοσία που ετοιμάζουν τα καθάρματα οι «εθνικόφρονες», με συνεκμετάλλευση του εθνικού πλούτου στο Αιγαίο με τους Τουρκαλάδες!

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ! 

Σκανδαλώδης θεωρήθηκε –και πολύ σωστά!- η απόφαση της εισαγγελέως να ασκήσει διώξεις στους συλληφθέντες αναρχοκομμουνιστές του Κουκακίου μόνο για κάτι πλημμεληματάκια, κι όχι για κακουργήματα. Μήπως όμως δεν ήταν και τόσο σκανδαλώδης;

Μετά το θόρυβο που ξέσπασε, σήμερα η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι η δίωξη ασκήθηκε για πλημμελήματα κι όχι για κακουργήματα, βασιζόμενη στα στοιχεία που είχε η σχηματισθείσα από την αστυνομία δικογραφία!

Κατηγορώντας έτσι την αστυνομία, ότι ΑΠΕΚΡΥΨΕ στοιχεία που θα επέβαλλαν διώξεις για κακουργήματα, προφανώς για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ τους κατηγορουμένους και να πέσουν στα «μαλακά».

Σ’ αυτό, να προσθέσουμε και το γεγονός ότι η χθεσινή αναβολή των δικών και η απελευθέρωση των κρατουμένων, έγινε πάλι με υπαιτιότητα της αστυνομίας, καθώς απουσίαζαν από το δικαστήριο όλοι οι αστυνομικοί μάρτυρες κατηγορίας – προφανώς κατόπιν «υπόδειξης» από την υπηρεσία τους!

Και βέβαια, είναι τουλάχιστον ΑΦΕΛΗΣ όποιος πιστεύει ότι επρόκειτο για… λάθος της αστυνομίας, κι όχι για εσκεμμένη ενέργεια! Καθότι, όπως έχουμε εξηγήσει, το «παιχνίδι»  ΜΑΤ-«αντιεξουσιαστών» είναι στημένο για τον αποπροσανατολισμό του ελληνικού λαού από τα πραγματικά του προβλήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.