Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Η ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΑΡΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;  

08/01/2020 | EΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε με την Νουδούλα, τον πρώτο λόγο στη διαμόρφωση της πολιτικής τον έχει η κλεφτουριά του ΠΑΣΟΚ, που διασκορπίστηκε στα άλλα κόμματα εξουσίας κι αμέσως έπιασε παντού τα κύρια πόστα!

Κι ετούτη τη φορά, το ατιμασμένο αυτό κόμμα που ακόμα και η ύπαρξή του αποτελεί εθνική ντροπή, ετοιμάζεται να βγάλει και πρόεδρο της δημοκρατίας!

Την «εδώ πολυτεχνείο» Μαρία Δαμανάκη, λοιπόν, έδειξε ο εκπρόσωπος της ΚΟ του κόμματος των κλεφτών και των απατεώνων, Σπύρος Καρανικόλας, σε συνέντευξή του στον ρ/σ «Alpha 98,9».

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε (προφανώς κατόπιν συνεννόησης με τον δημοσιογράφο…) για το αν ο φερετζές της κλεφτοπασοκαρίας που ακούει στο… καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ΚΙΝΑΛ, θα στήριζε ενδεχόμενη υποψηφιότητα της Δαμανάκη για την προεδρία, ο Καρανικόλας είπε «εμείς δεν είμαστε αρνητικοί. Είναι ένας στέλεχος από την κεντροαριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι θετικός παρά του ότι ήταν αρχηγός του Συνασπισμού. Εμείς είμαστε θετικοί να την υποστηρίξουμε».

Βεβαίως, δεν παρέλειψε να δώσει και κάποιες… εναλλακτικές λύσεις στους Κούληδες:
«Ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Σημίτης, είναι πρόσωπα που έχουν τιμήσει τη χώρα και την παράταξη και θα μπορούσαν να είναι υποψήφιου για τη θέση του ΠτΔ, όπως και άλλα στελέχη από τον χώρο της κεντροαριστεράς και του ΠΑΣΟΚ».


Καταλάβατε τώρα ποιος κυβερνάει αυτή τη χώρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.