Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

ΤΡΑΜΠ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ… ΚΟΥΛΗΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ! 

08/01/2020 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Είκοσι ολόκληρα λεπτά, κατά την on camera υποδοχή του Κούλη στο Οβάλ Γραφείο, ο Τραμπ έδινε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, που τον βομβάρδιζαν με ερωτήσεις για το Ιράν, κι ο Κούλης δίπλα του κοιτούσε σα… χάνος! Περιττό να σας πούμε, ότι καθ’ όλο αυτό το 20λεπτο, κανείς δεν του έδωσε την παραμικρή σημασία. Σα να μην υπήρχε στην αίθουσα!

Εκτός απ’ αυτό το στραπάτσο, εκείνο που έμεινε από την επίσκεψη Κούλη στην Αμέρικα ήταν μια δήλωση του Τραμπ, με την οποία η Ελλάδα χαρακτηριζόταν «προβλέψιμη σύμμαχος σε μια περίπλοκη περιοχή του κόσμου».

Σα να λέμε ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, με το οποίο δεν υπάρχει λόγος να ασχολείται κανείς! Όχι σαν την Τουρκιά του Ερντογάν Πασά, που είναι απρόβλεπτη και της δίνουν οι Αμερικανοί γη και ύδωρ για να την κρατήσουν «αγκυροβολημένη στη Δύση» – όπως δήλωσε χθες υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ! 

Πάντως, αυτό περί της «προβλέψιμης συμμάχου», δεν είναι πατέντα του Τραμπ, αλλά… αντιγραφή απ’ τον Κούλη! Ο οποίος, λίγες ώρες πριν τη συνάντηση με τον Τραμπ, είπε μιλώντας σε ομογενείς της Φλόριντα: «σήμερα σε αυτή την περιοχή του κόσμου, η Ελλάδα είναι ο πιο αξιόπιστος και ο πιο προβλέψιμος σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών εντός του ΝΑΤΟ».

Καταλάβατε τώρα ότι την Ελλάδα την κυβερνάνε ΔΟΥΛΟΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.