Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FAKE NEWS! ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΣΕ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»! 

04/01/2020 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Αν έλεγε κάποιος κάποτε πως η κυβέρνηση των… «εθνικοφρόνων» θα σπιτώνει «προσφυγάκια» από μουσουλμανικές χώρες σε ορθόδοξα μοναστήρια, σίγουρα θα τον περνούσαν για τρελό. Κι όμως, έγινε!

Τώρα, η κυβέρνηση των Κούληδων και λοιπών… «εθνικοφρόνων» (Μπουμπούκων, Βορίδηδων, Πλεύρηδων, Κυρανάκηδων, Μπογδάνων…) προχωράει ένα βήμα παραπέρα…

Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινή ανάρτηση του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Μουντζούρη, οι… «εθνικόφρονες» θα στείλουν τις επόμενες ώρες σε Λέσβο και Σάμο αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού πρόκειται να φιλοξενήσουν «προσφυγάκια» από τις λεγόμενες «ευάλωτες ομάδες», ενόψει του κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να ξεσπάσει από αύριο το απόγευμα!

Να μην παίζουν οι Κούληδες παιχνίδια με τα πλοία του πολεμικού ναυτικού! Κι αν καίγονται τόσο πολύ για να βρουν ζεστασιά και θαλπωρή αυτοί που προσέλκυσαν στην Ελλάδα, να στείλουν για το χατίρι τους τα υπερπολυτελή κότερά τους οι ουκ ολίγοι ολιγάρχες που στηρίζουν την κυβέρνηση! Βαρδινογιάννηδες, Λάτσηδες, Μαρινάκηδες, Αλαφούζοι και ΣΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.