Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ, ΜΕ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ… ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ! 

07/01/2020 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Και κυβερνήσεις διορίζει ο… πολυπράγμων Τζορτζ Σόρος! Ακριβώς 100 μέρες μετά την διεξαγωγή των πρόωρων βουλευτικών εκλογών της 29ης Σεπτεμβρίου στην Αυστρία, ήρθη το αδιέξοδο και σχηματίστηκε κυβέρνηση  συνεργασίας του ψοφοδεξιού Λαϊκού Κόμματος με τους… Πράσινους!

Θυμίζουμε, πως η προηγούμενη συγκυβέρνηση του Λαϊκού Κόμματος με το πατριωτικό Κόμμα των Ελευθέρων κατέρρευσε μετά την παγίδα που έστησε πράκτορας της CIA στον αρχηγό του πατριωτικού κόμματος Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε, εμφανιζόμενη ως… Ρωσσίδα, που δήθεν εκπροσωπούσε το ρωσσικό κράτος.

Της νέας αυστριακής κυβέρνησης ηγείται -όπως και της προηγούμενης- ως ομοσπονδιακός καγκελάριος, ο αρχηγός του Λαϊκού Κόμματος Σεμπάστιαν Κουρτς και αυτή περιλαμβάνει συνολικά 17 μέλη, 15 υπουργούς και δύο υφυπουργούς, από τα οποία το Λαϊκό Κόμμα διαθέτει, εκτός του καγκελάριου, δέκα υπουργούς και έναν υφυπουργό, ενώ οι Πράσινοι εκπροσωπούνται με τον αρχηγό τους Βέρνερ Κόγκλερ ως αντικαγκελάριο, με τρεις υπουργούς και μία υφυπουργό.

Πρόκειται βεβαίως για μια «αφύσικη» συμμαχία και το «μυστικό» της συγκρότησής της φαίνεται στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε και ακούει στο όνομα Τζορτζ Σόρος!

Ψοφοδεξιοί κι αριστεροί, όλοι στου Σόρος το μαγαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.