Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΟ… «ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ» ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ;

04/01/2020 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Μετά από ένα μικρό… διάλλειμα, συνεχίζουμε με τα αποκαλυπτήρια του –όπως ο ίδιος δηλώνει- «άθεου αγνωστικιστή» πολιτικάντη Θάνου Τζήμερου. Τον οποίο κάποιοι εμφανίζουν και ως… «ρατσιστή», που θα μας… σώσει από τους λαθρομετανάστες. Για να δούμε κατά πόσο ισχύει αυτό, βασιζόμενοι πάντα σε δικά του γραπτά – που μένουν!

Κατ’ αρχάς, στη διακήρυξη του μορφώματός του δε γίνεται λόγος για απελάσεις λαθρομεταναστών, αλλά για εκμετάλλευσή τους από αδίστακτους καπιταλιστές, ως φτηνό εργατικό δυναμικό: «Να χρησιμοποιηθούν οι μετανάστες για φτηνό εργατικό δυναμικό σε ειδικές οικονομικές ζώνες που ταυτόχρονα θα είναι και οι περιοχές διαμονής τους». 

Από κει και πέρα, ο νεοφιλελεύθερος αυτός λακές των πλουτοκρατών – εκμεταλλευτών, εξηγεί σε άρθρο του (με αφορμή μια μαντιλοφορούσα σημαιοφόρο σε παρέλαση…) πως ΔΕΝ είναι κατά της λαθρομετανάστευσης και των λεγόμενων «πολυπολιτισμικών» κοινωνιών και πως δεν είναι «ρατσιστής» για εθνικούς, θρησκευτικούς, φυλετικούς και λοιπούς λόγους, παρά μόνον με όσους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες διατηρούν στις δυτικές χώρες τη θρησκεία και τις παραδόσεις τους και δεν γίνονται «πολτός» στη μηχανή της παγκοσμιοποίησης. Ιδού: 

«Το έχω γράψει πολλές φορές, αλλά θα το επαναλαμβάνω όσο χρειαστεί μέχρι να το αντιληφθούμε: θεοκρατία και δυτικός πολιτισμός δεν μπορούν να συμπλεύσουν. Οποιαδήποτε θεοκρατία, όχι μόνο το Ισλάμ… Μια χώρα μπορεί να φιλοξενεί ανθρώπους οποιασδήποτε φυλής και προέλευσης. Κι αυτό, βιολογικά τουλάχιστον, την αναβαθμίζει. Η ανάμειξη του DNA, η ώσμωση συνηθειών και εθίμων μόνο καλό κάνει στο ανθρώπινο είδος. Υπό μία προϋπόθεση: όλοι, μα όλοι, να αποδέχονται το ίδιο πολιτισμικό πλαίσιο, τις ίδιες ανθρώπινες αξίες, τους ίδιους κανόνες συμβίωσης.

Δεν με ενδιαφέρει από πού έρχεσαι, τι χρώμα έχεις, και για ποιον λόγο ήρθες στην Ευρώπη. Αν είσαι δηλαδή πρόσφυγας πολέμου ή οικονομικός μετανάστης. Δεν με ενδιαφέρει ακόμα αν μπήκες νόμιμα ή παράνομα. Ένα πράγμα με ενδιαφέρει, αλλά με ενδιαφέρει πολύ: αν ήρθες εδώ για να ζήσεις σαν κι εμάς. Αν λαχταρούσες να πατήσεις τη γη της ελευθερίας για να γλυτώσεις από την δικτατορία του ιερατείου. Για να απαλλαγεί η γυναίκα σου από τα βλοσυρά βλέμματα ή τις βουρδουλιές της θρησκευτικής αστυνομίας, αν αποφασίσει να κυκλοφορήσει μόνη. Για να μπορεί η κόρη σου να οργανώσει τη ζωή της όπως η ίδια επιθυμεί. Να βγει, να ζήσει, να παίξει, να ερωτευτεί, να σπουδάσει, να καταξιωθεί. Αν ήρθες γι’ αυτό, είσαι αδερφός. Κράτα και τη σημαία μας, κράτα και τα όνειρά μας, κράτα και τις ελπίδες μας για έναν καλύτερο κόσμο. Γιατί είναι κοινές μας ελπίδες και τις κρατάμε μαζί. Αν όμως ήρθες για να εκμεταλλευτείς το εύφορο έδαφος της δυτικής ελευθερίας και να καλλιεργήσεις τον σπόρο του θρησκευτικού σου μεσαίωνα, λυπάμαι είσαι ανεπιθύμητος. Αρκετά πληρώσαμε τον χριστιανικό φανατισμό, δεν έχουμε διάθεση να ξαναπληρώσουμε τον ισλαμικό».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.