Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Όσο εσύ είχες αλλού το νου σου! Οι Διεθνείς Ελιτιστές συναντήθηκαν στην Παγκόσμια Κυβερνητική Σύνοδο Κορυφής

Ο μόνος τρόπος που αυτό το δυστοπικό όραμα δεν θα πραγματοποιηθεί είναι εάν οι άνθρωποι του κόσμου πετάξουν τις τηλεοράσεις τους, αγνοήσουν το δράμα των διασημοτήτων και αρχίσουν να βγαίνουν από αυτά τα συστήματα δουλείας

Ενώ μεγάλο μέρος του "mainstream" κόσμου πέρασε την τελευταία εβδομάδα εμμονικά συζητώντας το θέαμα των διασημοτήτων που περιβάλλει τον Αμερικανό ηθοποιό Will Smith να χαστουκίζει τον Αμερικανό κωμικό Chris Rock, οι διεθνείς ελιτίστες συναντιόνταν στο Ντουμπάι για την Παγκόσμια Κυβερνητική Σύνοδο του 2022.

Από τις 28 έως τις 30 Μαρτίου, δημοσιογράφοι εταιρικών μέσων ενημέρωσης, αρχηγοί κρατών και διευθύνοντες σύμβουλοι μερικών από τις πιο κερδοφόρες εταιρείες στον κόσμο συναντήθηκαν για συζητήσεις σχετικά με τη διαμόρφωση της κατεύθυνσης της επόμενης δεκαετίας και μετά. Όποιος έχει λειτουργικό εγκέφαλο θα πρέπει να αγνοήσει τα ταμπλόιντ και αντ' αυτού να δώσει προσοχή σε αυτή τη ελάχιστα γνωστή συγκέντρωση παγκοσμιοποιών τεχνοκρατών.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους ομιλητές και τα πάνελ, ξεκινώντας από τον ίδιο τον κ. Great Reset, Klaus Schwab, ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.