Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Σοκολατένια πασχαλινά αυγά "ΠΑΣΟΚ" με κολλημένα χιλιάρικα

Τα εικονιζόμενα πράσινα πασχαλινά αυγά "ΠΑΣΟΚ" έχουν παρασκευαστεί σε ζαχαροπλαστείο στην Κατερίνη και εκτός από τον ήλιο (σήμα κατατεθέν του κλεφτοΠΑΣΟΚ), έχουν κολλημένα χαρτονομίσματα των χιλίων δραχμών.

Η ζαχαροπλάστης και δημιουργός των σοκολατένιων αυγών "ΠΑΣΟΚ", Ελένη Πεΐδου, εξηγεί πως τής γεννήθηκε η έμπνευση:

«Πέρυσι το είχε κάνει παραγγελία ένας κύριος γιατί ήθελε να το κάνει δώρο στον πατέρα του που ήταν φανατικός του κόμματος. Μας το ζήτησε, βάλαμε και τις δραχμές επάνω. Πέρυσι είχαμε βάλει πεντοχίλιαρο, φέτος βάλαμε χιλιάρικο. Το ανέβασα στο facebook και είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση. Είδαμε ότι είχε μεγάλη πέραση. Πέρυσι κάναμε γύρω στα 15 και ήταν best seller. Φέτος κάναμε μερικά, τα ανεβάσαμε στα social media και έγινε χαμός. Μας έχουν πάρει από όλη την Ελλάδα. Κρήτη, Πελοπόννησος, Κομοτηνή, Ξάνθη, Αθήνα. Κυρίως όμως από Κρήτη. Από Κοζάνη, Θεσσαλονίκη και Πτολεμαΐδα ήρθαν και πήραν κιόλας. Μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία δηλαδή, το συνδύασαν και με μια βόλτα»… «Έχουμε κάνει γύρω στα 50 αυγά "ΠΑΣΟΚ", στη δεύτερη φουρνιά. Κάναμε 20, ξεπούλησαν και τώρα θα δούμε και με αυτά τι θα γίνει. Η τάση δείχνει πως θα εξαντληθούν».

Εκτός από τα πασχαλινά αυγά, στο ζαχαροπλαστείο αρκετές φορές έχουν γίνει παραγγελίες και για τούρτες γενεθλίων "ΠΑΣΟΚ".

ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ΣΠΕΥΣΑΤΕ! Λεφτά υπάρχουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.