Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Λύσσαξε το Μητσοτακέϊκο με τον θρίαμβο του Όρμπαν!

 05/04/2022

Αβάσταχτο… πόνο προκάλεσε στα «σκυλιά» του παγκόσμιου συστήματος εξουσίας η επανεκλογή του Βίκτωρα Όρμπαν, για τέταρτη συνεχόμενη τετραετία. Μια εκλογή πανηγυρική, με ποσοστό 53,5%, εναντίον όλων των κομμάτων της νεοταξίτικης αντιπολίτευσης, 6 τον αριθμό, που είχαν συμπτύξει ενιαίο συνασπισμό!

Τα δε εγχώρια «σκυλιά» του νεοταξισμού, δεν το άντεξαν και… λύσσαξαν στην κυριολεξία!

Έτσι, η Ντόρα δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ 100,3, πως «ο Ρώσος πρόεδρος εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Δημοκρατία είναι η αδυναμία των ευρωπαϊκών χωρών και η χθεσινή εκλογή Όρμπαν του έδωσε θάρρος σε αυτή την αντίληψη».

Ακόμα περισσότερο… λυσσασμένη εμφανίστηκε η γνωστή φίλη της… υπέρκομψης Μαρέβας και σύμβουλος επικοινωνίας της… «εθνικοφρόνου» παρατάξεως (ΝΔ), Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, που με ένα… αφρισμένο άρθρο της στο μητσοτακικό Liberal.gr, υπό τον ενδεικτικό τίτλο «Τους Ακροδεξιούς δεν τους χαϊδολογάς», ταύτισε τον Όρμπαν με την Χρυσή Αυγή και ζήτησε από την Ε.Ε. «να πετάξει έξω με τις κλωτσιές την Ουγγαρία».

Πάρτε μια γεύση:

«Επιλέγουμε τη λεγόμενη χάραξη της «υγειονομικής γραμμής» που απομονώνει μέχρι ασφυξίας όλα τα ακροδεξιά στοιχεία.

Τώρα, μέσα σε όλα η ΕΕ θα έχει να αντιμετωπίσει ένα ενδυναμωμένο εξαπτέρυγο του Πούτιν να δυναμιτίζει κάθε απόπειρα αντιμετώπισης του ρωσικού κινδύνου. Να δούμε πόσο θα το ανεχτεί αυτό και τι άλλο θα πρέπει ακόμα να συμβεί για να εκδιωχθεί η Ουγγαρία με τις κλωτσιές από την ΕΕ αφού οι Ούγγροι πήραν τις αποφάσεις τους.

Δεν πρέπει να μας εκπλήσσει λοιπόν που αυτή η Κομισιόν δεν κατάλαβε μια από τις θεμελιώδεις αρχές της πολιτικής: την Ακροδεξιά την τσακίζεις, δεν τη χαϊδολογάς. Προς γνώση και συμμόρφωση όλων αυτά και φυσικά και του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Τα λάθη που έκανε το δημοκρατικό τόξο στη διαχείριση της Χρυσής Αυγής δε νοείται να επαναληφθούν».

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, η εν λόγω… «άριστη» του Μητσοτάκη, διακρίνεται για το μένος της κατά της Ελλάδας, της Ορθοδοξίας και του Ελληνικού Λαού, όπως φαίνεται σε αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως η παρακάτω: 

«Την σιχαίνομαι αυτή τη χώρα. Όχι τώρα. Πάντα. Από το 1993 και μετά ζω σε κατάσταση ναυτίας από την υποκρισία, τη θρησκοληψία και τον συντηρητισμό. Θέλω να καταστραφούν τα πάντα. Να πέσουν οι τρούλοι από τις 10.000 εκκλησίες της επικράτειας να μας πλακώσουν. Να γλυτώσει ο πλανήτης από έναν άχρηστο λαό. Τέλος».

Να την χαίρεστε, «εθνικόφρονες»!

ΠΗΓΗ: https://xrisiavgi.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.