Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Η χούντα Μητσοτάκη έχει απελάσει περισσότερους Ρώσσους διπλωμάτες παρά λαθρομετανάστες από Ασία και Αφρική!

15/04/2022

Αποχώρησαν από το προτεκτοράτο Μητσοτακιστάν οι 12 Ρώσσοι διπλωμάτες που απελάθηκαν, όλως τυχαίως αμέσως μετά την επίσκεψη – επιθεώρηση της Νούλαντ. 

Μέχρι στιγμής, η Ρωσσία δεν έχει προχωρήσει στα συνήθη σε τέτοιες περιπτώσεις διπλωματικά αντίμετρα (δηλαδή να απελάσει ισάριθμους Έλληνες διπλωμάτες…), αλλά αυτό μικρή σημασία έχει πλέον.  

Την καταστροφική κατάσταση που επικρατεί στις ελληνο-ρωσσικές σχέσεις, περιέγραψε απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ρωσσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου, Ria Novosti, ο πρέσβης της Ρωσσίας στην Ελλάδα, Αντρέϊ Μασλόφ: «Δεν υπάρχουν καθόλου σχέσεις. Σταμάτησαν ουσιαστικά στα τέλη Φεβρουαρίου. Σταμάτησαν σε όλους τους τομείς. Δεν υπάρχουν πια ελληνο-ρωσσικές σχέσεις…».

Στην πραγματικότητα, οι μόνοι που απελαύνονται από το Μητσοτακιστάν, είναι οι Ρώσσοι διπλωμάτες! Αντιθέτως, δεν απελαύνονται ούτε καν οι λαθρομετανάστες από χώρες της Ασίας και της Αφρικής. Κι αυτό, διότι η Τουρκιά αρνείται συστηματικά να τους πάρει πίσω, αλλά και γιατί η Ελλάδα δεν έχει υπογράψει συμφωνίες επανεισδοχής τους με τις χώρες προέλευσής τους (Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράκ, Νιγηρία, κ.λπ.).

ΠΗΓΗ: https://xrisiavgi.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.