Τετάρτη 27 Απριλίου 2022

Υπέρ των λάθρο και ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury, Justin Welby!


ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠ. ΤΖΟΝΣΟΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΑΝΤΑ

Του Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ

Μπορεί ν’ ακούγεται σαν ασέβεια γιατί μόλις τελείωσε η Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου, αλλά δεν θα κουραστώ να το λέω: Δεν υπάρχουν φανατικότεροι υποστηρικτές των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών του Τρίτου Κόσμου, που εισβάλλουν στην Ευρώπη, από τις κάθε λογής Χριστιανικές Εκκλησίες!.. Όλοι ξέρουμε τα αγαπητικά κηρύγματα του αιρεσιάρχη Πάπα υπέρ των ισλαμιστών εισβολέων, αλλά σπανίως γίνεται λόγος για τα ακόμη χειρότερα κηρύγματα των επικεφαλής των διαφόρων Προτεσταντικών Εκκλησιών. Δείτε τι έγινε την περασμένη Κυριακή των Βαΐων στην Βρετανία, όπου η Αγγλικανική Εκκλησία γιόρταζε το Πάσχα, όπως άλλωστε και οι Ρωμαιοκαθολικοί…

ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ!..

Στο πασχαλινό του κήρυγμα, ο επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι, Τζάστιν Γουέλμπι, δήλωσε πως διαφωνεί ανοιχτά με την πρόσφατη απόφαση του Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον οι λαθροπρόσφυγες που ζητούν άσυλο στην Βρετανία να παίρνουν εισιτήριο χωρίς επιστροφή για την Ρουάντα!.. Ο 66χρονος Αρχιεπίσκοπος Justin Welby καταδίκασε ρητά το νέο «Σχέδιο Ασύλου» που ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη 14 Απριλίου η Βρετανική Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την Συμφωνία που υπέγραψαν στην πρωτεύουσα της Ρουάντας, Κιγκάλι, η Βρετανίδα υπουργός Εσωτερικών Πρίτι Πατέλ και ο Ρουαντέζος υπουργός Εξωτερικών, Βίνσεντ Μπιρούτα, όσοι λαθροέποικοι εισβάλλουν παράνομα από 1ης Ιανουαρίου 2022 στην Βρετανία και ζητούν Άσυλο, θα προωθούνται πάραυτα στην Ρουάντα με εισιτήριο «χωρίς επιστροφή».

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι το Σχέδιο αφορά μόνο τους ενήλικους άνδρες λαθρομετανάστες, που προσπαθούν να διασχίσουν την Μάγχη με μικρά σκάφη ή μέσα σε φορτηγά και όχι τα γυναικόπαιδα!.. Αν και το Σχέδιο παραμένει ακόμα θολό, σύμφωνα με  τα βρετανικά ΜΜΕ, όλοι οι άρρενες λαθροπρόσφυγες που φτάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο θα αποστέλλονται «πύξ-λάξ» στη Ρουάντα. Αν η αίτηση παροχής ασύλου που έχουν υποβάλει εγκριθεί, θα λαμβάνουν άσυλο στην εν λόγω αφρικανική χώρα. Αν η αίτηση δεν εγκριθεί, θα απελαύνονται στη χώρα τους ή σε τρίτη χώρα.

Μιλώντας για την απόφαση του Μπόρις Τζόνσον να στέλνει τους λαθροπρόσφυγες στην εν λόγω πάμφτωχη αφρικανική χώρα, ο πάμπλουτος «δικαιωματάκιας» Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ, Justin Welby, είπε στο Πασχαλινό Κήρυγμά του πως η Ανάσταση του Χριστού θα έπρεπε να είναι η ώρα για «μετάνοια και ανανέωση και «όχι για ανάθεση των υποχρεώσεών μας σε τρίτους». «Αν αναθέτουμε σε άλλους τις υποχρεώσεις μας, ακόμα και σε μια χώρα που προτίθεται να ενεργήσει σωστά όπως η Ρουάντα είναι αντίθετο με τη φύση του Θεού, όταν ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη για τις δικές μας αποτυχίες», τόνισε  ο επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας.

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ τι επιθυμούν οι Ηγέτες των Χριστιανικών Εκκλησιών; Θέλουν τους τριτοκοσμικούς λαθροπρόσφυγες μέσα στις πόλεις μας για να  διαλύσουν τον Δυτικό Πολιτισμό. Ουδόλως ενδιαφέρονται αν οι ίδιοι αυτοί λαθροπρόσφυγες  θα καλοπερνάνε στην Αφρική!..

Η κυβέρνηση της Ρουάντα ανακοίνωσε πως η επίμαχη συμφωνία θα έχει αρχικά πενταετή διάρκεια και πως η Βρετανία έχει καταβάλει προκαταβολικά 120 εκατ. λίρες για τη στέγαση και την ένταξη των λαθρομεταναστών.

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ JUSTIN WELBY;

Αυτό που απέκρυψαν όλα τα Δυτικά ΜΜΕ που ασχολήθηκαν με το κατάπτυστο κήρυγμα του Justin Welby είναι άλλο και σάς το αποκαλύπτει σήμερα Μεγάλη Πέμπτη ο «Στόχος»: Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ, Justin Welby, ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ στην καταγωγή!!.. Αν νομίζετε ότι τρελάθηκα, ιδού τι γράφει η αγγλική Wikipedia:

«His father, known as Gavin Bramhall James Welby, was born Bernard Gavin Weiler, in Ruislip, West London, in 1910, and died in 1977. He was an alcoholic. Welby's paternal grandfather, Bernard Weiler, was a German Jewish immigrant and an importer of luxury items; shortly after the First World War broke out, he changed the family name to Welby. Welby did not find out about his father's Jewish ancestry until he was an adult»!..

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ: Ο πατέρας του Αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρυ ονομαζόταν Bernard Weiler και ήταν αλκοολικός. Ο εκ πατρός παππούς του, επίσης Bernard Weiler, ήταν ένας Γερμανο-Εβραίος μετανάστης και εισαγωγεύς πολυτίμων ειδών που αμέσως μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο άλλαξε το οικογενειακό επώνυμο σε Welby, για να μην τον καταλαβαίνουν πως είναι Εβραίος!.. Ο ίδιος ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ έμαθε πως είναι Εβραίος μόνο όταν ενηλικιώθηκε, όπως ακριβώς και ο μακαρίτης Γερμανός καγκελάριος Χέλμουτ Σμίτ!..

Τελειώνω υπενθυμίζοντας πως Εβραίος ήταν και ο προηγούμενος Καρδινάλιος του Παρισιού, Ζάν – Μαρί Λούστιγκερ (1926-2007) που η κηδεία του πριν 15 χρόνια είχε γίνει παγκόσμιο γεγονός, καθώς εψάλη τόσο με το χριστιανικό, όσο και με το εβραϊκό τυπικό, παρουσία των κορυφαίων ηγετών του Πλανήτη… ΕΡΩΤΩ: Είναι τυχαία η συγκεκριμένη φυλετική καταγωγή τόσο του Αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρυ, όσο και του μακαριστού Καρδιναλίου των Παρισίων; Δεν νομίζω!..

ΠΗΓΗ: «ΣΤΟΧΟΣ», 21 Απριλίου 2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.