Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Οι τζαμπατζήδες της ΝΔ προκαλούν την κοινωνία!

29/04/2022

Την ίδια ώρα που τα αρπακτικά που κυβερνούν την Ελλάδα, έχουν δώσει εντολές διακοπής για περίπου 26.500 παροχές ρεύματος, ενώ έχουν ήδη γίνει οι διακοπές σε περίπου 6.000 καταναλωτές (σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ), οι «άριστοι» του Μητσοτάκη-κάθαρμα προκαλούν την κοινωνία!

Απαντώντας, λοιπόν, για το «τσουνάμι» των διακοπών ρεύματος στον λαουτζίκο, ο -προερχόμενος εκ ΠΑΣΟΚ βεβαίως- βολευτής της κλεφτουριάς της Νουδού, Βασίλης Οικονόμου, δήλωσε προκλητικά πως «σε αυτή τη χώρα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι ο τζάμπας πέθανε. Δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα, ούτε του δωρεάν και θα πρέπει να πληρώνει ο καθένας τις υποχρεώσεις του».

Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για «υποχρεώσεις»…

Σύμφωνα με το Πόθεν Έσχες του, ο βιρτουόζος… αντι-τζαμπατζής βολευτής οφείλει σε τράπεζες 259.000 ευρώ, το υπουργικό συμβούλιο της Νουδούλας, οφείλει συνολικά πάνω από 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Νουδούλα οφείλει πάνω από 350 εκατομμύρια ευρώ. Και κανένας από τους παραπάνω ΔΕΝ πληρώνει!

Και τζαμπατζήδες είναι και θρασύτατα προκαλούν την κοινωνία, που αδυνατεί να πληρώσει τα χαράτσια που της επιβάλλουν οι άριστοι – στην κλεψιά και την απάτη! Τέτοιοι λησταλήτες και απατεώνες δεν έχουνε ξαναπεράσει από τον τόπο! Πρέπει να φύγουν νύχτα με ελικόπτερα, το συντομότερο δυνατόν!

ΠΗΓΗ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.