Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Αλήθεια, ισχύει ακόμα το μνημόνιο συνεργασίας της ΝΔ με το «αδελφό κεντροδεξιό κόμμα του κ. Πούτιν»; (Βίντεο)

06/04/2022

Όπως αποκαλύψαμε πριν από λίγες ημέρες, το 2011 πήγε στην Μόσχα –με εντολή Σαμαρά- ο τότε αντιπρόεδρος Αβραμόπουλος, ο οποίος παρευρέθη στο συνέδριο του «αδελφού κεντροδεξιού κόμματος του κ. Πούτιν» (όπως έγραφε η «Καθημερινή» των Αλαφούζων…) και υπέγραψε μνημόνιο αδελφοποίησης και συνεργασίας της ΝΔ με την «Ενωμένη Ρωσσία». 

Δήλωνε τότε ο Αβραμόπουλος: «Υπογράψαμε με τον Πρόεδρο της Ρωσσικής Βουλής, κ. Μπόρις Γκρίζλοφ, συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του κόμματος “Ενωμένη Ρωσσία”. Η συμφωνία αυτή αντανακλά τις σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης μεταξύ των δύο κομμάτων… Η συμφωνία αυτή θέτει γερά θεμέλια μεταξύ των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και της “Ενωμένης Ρωσσίας”,με προοπτική και βάθος χρόνου».

Ποιο είναι το «βάθος χρόνου»; Πάντως, τον Φεβρουάριο του 2019, όταν ο Κούλης Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί την Μόσχα ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε επιβεβαιώσει τις σχέσεις αδελφοποίησης ΝΔ-Ενωμένης Ρωσσίας, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Κρατικής Δούμας (βουλής), Βιατσεσλάβ Βολοντίν: «Υπάρχει και μια σχέση πιστεύω εμπιστοσύνης μεταξύ των κομμάτων. Η σχέση μεταξύ της ΝΔ και της Ενωμένης Ρωσσίας, η οποία πηγαίνει πίσω στην ιστορία του δικού μας κόμματοςΣτην Ελλάδα αλλά πιστεύω και στο πρόσωπό μου θα βρείτε πάντα έναν αξιόπιστο και φερέγγυο συνομιλητή».

Και το ερώτημα στο οποίο οφείλει να απαντήσει η Νουδούλα, είναι αν ισχύει ακόμα το μνημόνιο αδελφοποίησης. Το ρωτάμε αυτό γιατί τα τρολ των υπογείων Μαξίμου απαιτούν στα σχόλιά τους σε δημοσιεύματα μεγάλων ΜΜΕ, διάφορα, όπως: «συλλήψεις και απελάσεις Ρωσοναζί πρακτόρων στην Ελλάδα», «να εφαρμοστούν οι νόμοι της ελληνικής πολιτείας και να ελεγχθούν, συλληφθούν, απελαθούν και φυλακιστούν οι Ρωσοναζί πράκτορες και προβοκάτορες στην Ελλάδα», «να απομονωθεί αυτό το άρρωστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας γιατί κάνει τρομερό κακό στην Ελλάδα».

Κι αναρωτιόμαστε, ειλικρινά διόλου… προβοκατόρικα, μήπως πρέπει ν’ αρχίσουν οι «συλλήψεις και απελάσεις» απ’ τ’ αφεντικά τους; 

ΠΗΓΗ: https://xrisiavgi.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.