Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

ΙΔΟΥ ΤΑ “ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ – Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ

17/04/2022

Μόλις ένας μήνας χρειάστηκε να περάσει για να δούμε στο πετσί μας ότι ο Πούτιν δεν μπλόφαρε όταν έλεγε μέσω της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα, ότι η ελληνική συμμετοχή στις αντι-ρωσικές κυρώσεις και η απόφαση για αποστολή όπλων στο Κίεβο, θα έχει ολέθριες συνέπειες.

Όπως ανακοινώθηκε, είναι πλέον ειλημμένη απόφαση της Μόσχας για τη λειτουργία ρωσικής προξενικής αρχής στη βόρεια κατεχόμενη Κύπρο κάτι που σημαίνει de facto αναγνώριση του ψευδοκράτους.

Το ρωσικό χτύπημα κατά των αποφάσεων και πρωτοβουλιών της ελληνικής κυβέρνησης, με πιο πρόσφατη την σημερινή απόφαση του ΥΠΕΞ για αποστολή επιστολής στον Γενικό Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου όπου ο Ν. Δένδιας ζητά να διερευνηθεί η διάπραξη «εγκλημάτων πολέμου» στην Μαριούπολη και στα χωριά Σαρτανά και Βολνοβάκα, φαίνεται να είναι “ασύμμετρο”.

Ευθύνες έχει και ο αλκοολικός Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης που αποφάσισε να ταχθεί απέναντι στη Ρωσία και τώρα βλέπουν έναν κολοσσό σαν τη Ρωσία να αναγνωρίζει τα Κατεχόμενα την ώρα που  δεν πήρε ούτε έναν λόγο από τον “καλεσμένο” της κυπριακής Βουλής Β. Ζελένσκι για την εισβολή των Τούρκων λόγω… τεχνικού προβλήματος.

Για την απομόνωση του Ελληνισμού θα λογοδοτήσει κανείς; Οι υπαίτιοι είναι γνωστοί και έχουν ονοματεπώνυμο…

ΠΗΓΗ: https://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.