Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Οι νέες κατευθύνσεις της Λαίδης Bilderberg για την Εθνική Παιδεία: Επιχειρηματικότητα και σεξουαλική αγωγή!

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 | www.xrisiavgi.com

Η υπουργός Παιδείας του Μητσοτάκη, Νίκη Κεραμέως παρουσίασε σε ημερίδα υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Τράπεζας με θέμα «Το εκπαιδευτικό σύστημα και η Οικονομία» τους έξι βασικούς άξονες της εκπαιδευτικής νεοφιλελεύθερης πολιτικής.

Η Κεραμέως, πιστή στην υλοποίηση των στόχων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αφού διέγραψε εθνικότητα και θρήσκευμα από τα απολυτήρια Γυμνασίων και Λυκείων και εξοβέλισε τους Ήρωες του Ελληνικού Έθνους και τον μακεδονικό Αγώνα, προχωρά ένα βήμα παρακάτω στην δημιουργία του νέου μαζανθρώπου μέσα από την δήθεν εθνική Παιδεία.

Μέσα στους στόχους που παρουσίασε η Λαίδη Bilderberg περιλαμβάνονται νέες θεματικές στο ωρολόγιο πρόγραμμα όπως η σεξουαλική αγωγή και η επιχειρηματικότητα. Ποιος ο λόγος λοιπόν τα Ελληνόπουλα να διδάσκονται Ελληνική Ιστορία και Ορθοδοξία, αφού μπορούν να μάθουν από τα σχολικά έδρανα τα πάντα για την σεξουαλική τους διαπαιδαγώγηση και το πώς να γεμίσουν τις τσέπες τους. Στην κατάντια της εκπόρνευσης της σημερινής κοινωνίας μπορούν και αυτά τα δυο να συνδυαστούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.