Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Βαθιά υπόκλιση Βελόπουλου στον Μητσοτάκη

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 | www.xrisiavgi.com

Την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου στην βουλή πέρασε όπως και όλοι οι αρχηγίσκοι των συστημικών δυνάμεων, ο Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος έδωσε θετική απάντηση στον πρωθυπουργό για την ψήφο των ομογενών, αφού πρώτα έκανε βαθιά… υπόκλιση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνάντηση διεξήχθη σε (παρεξηγήσιμα) φιλικό κλίμα όπου κυριάρχησε ο… χαβαλές και η συζήτηση για το… μπάσκετ! Ο Μητσοτάκης έδειξε στον Κυριάκο Βελόπουλο το μικρό του δάχτυλο που το έχει δέσει λόγω μιας κάκωσης στο μπάσκετ και ο… σοβαρός πολιτικός διάλογος που ακολούθησε είχε ως εξής:

Μητσοτάκης: «Εσένα είναι εντάξει το χέρι σου;»
Βελόπουλος: «Οι κακές συνήθειες των αθλητών».
Μητσοτάκης: Τι να σου προσφέρω;
Βελόπουλος: Έναν καλό εκλογικό νόμο και το δικαίωμα να ψηφίζουν οι Έλληνες ομογενείς.
Μητσοτάκης: Τουλάχιστον στο δεύτερο είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος


Θυμίζουμε προς τα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια του συστήματος που έβρισκαν την Χρυσή Αυγή ολίγον… συστημική (!!!) ότι επί επτά ολόκληρα έτη ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ως πολιτικός Αρχηγός Κοινοβουλευτικού κόμματος και της τρίτης πολιτικής δύναμης στον τόπο δεν κλήθηκε ΠΟΤΕ σε συνάντηση από κανέναν πρωθυπουργό.

Τώρα και εν τη προσωρινή απουσία της Χρυσής Αυγής από την βουλή, όλοι είναι… αγαπημένοι και δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Δυστυχώς, ο «πατριωτικός χώρος» στην Ελλάδα, αποφάσισε να εκπροσωπείται στην βουλή από δύο… Κυριάκους: Τον Μητσοτάκη και τον Βελόπουλο. Να τους χαίρονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.