Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!

31/10/2019 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Νιώθει υπερήφανος όταν βλέπει την ελληνική κοινωνία να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική, δήλωσε πρόσφατα ο Κούλης Μητσοτάκης. Σχολιάζοντας δε την θέση του αυτή, ο «ακροδεξιός» Μπουμπούκος αναρωτήθηκε με προσποιητή αφέλεια αν υπάρχει στην Ευρώπη κοινωνία που να μην είναι «πολυπολιτισμική».

Αλλά για να μετατραπεί η κοινωνία μας σε «πολυπολιτισμική», πρέπει όλοι όσοι θα διαμένουν σ’ αυτήν και προέρχονται από εκατοντάδες χώρες του κόσμου να γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα, ώστε να μπορούν να συνεννοούνται μεταξύ τους. Κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι. Ακόμα και οι αλλοδαποί κακούργοι που είναι κλεισμένοι στις φυλακές – που σε άλλες χώρες απελαύνονται αμέσως μετά την έκτιση της ποινής τους, αλλά εδώ συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και στις περισσότερες περιπτώσεις συνεχίζουν το «έργο» τους. Επιπλέον, υπάρχει κι άλλος λόγος για τον οποίο επιβάλλεται να μαθαίνουν ελληνικά οι αλλοδαποί κακούργοι: να μην λένε τα θύματά τους πως τα λήστεψε ή τα βίασε κάποιος που μιλούσε «σπαστά ελληνικά», γιατί κάπως έτσι θεριεύει ο… ρατσισμός!

Και ποιος άλλος πιο αρμόδιος για την εκμάθηση της γλώσσας από τον «ακροδεξιό» Μπουμπούκο;

Έτσι, προγράμματα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας σε κρατούμενους με ανεπαρκείς γνώσεις ελληνικών στις φυλακές της χώρας ξεκινούν το επόμενο διάστημα. Τα προγράμματα ελληνομάθειας απευθύνονται σε αλλοδαπούς κρατούμενους καθώς και σε «ευπαθείς» και μουσουλμάνους τροφίμους 30 φυλακών της χώρας.

Για τον σκοπό αυτό, εκδόθηκε η πρόσκληση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων (Μπουμπούκος!) για την υποβολή προτάσεων αναφορικά με το πρόγραμμα, “Πιστοποίηση της ελληνομάθειας μέσω ανάπτυξης υλικού και εφαρμογής εκπαιδευτικών προγραμμάτων για αλλοδαπούς κρατούμενους, Έλληνες Ρομά και Μουσουλμάνους στα καταστήματα κράτησης”.

Αυτή είναι η ψοφοδεξιά που ψηφίσατε Έλληνες πατριώτες (με ή χωρίς εισαγωγικά), αφήνοντας έξω από τη βουλή την Χρυσή Αυγή! Τώρα λουστείτε τα! 

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή θα λέτε και θα κλαίτε!

ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.