Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! 

25/10/2019

Μια δημοσκόπηση της εταίρας Pulse, δημοσιοποιήθηκε από τον ΣΚΑΪ, για τις 100 πρώτες ημέρες της κυβέρνησης Κούλη.

Φαινομενικά, η δημοσκόπηση είναι θρίαμβος για τον Κούλη, καθώς αυξάνει τα ποσοστά του ως «καταλληλότερος πρωθυπουργός», ενώ και η Νουδούλα αυξάνει τη διαφορά της από τον ΣΥΡΙΖΑ και η πλειοψηφία των πολιτών απαντούν ότι η χώρα βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Βέβαια, ανάλογη ήταν η ατμόσφαιρα και τον πρώτο καιρό της διακυβέρνησης της χώρας από τον Jeffrey (που κέρδισε τις δημοτικές εκλογές έναν χρόνο μετά τις βουλευτικές και με το πρώτο Μνημόνιο σε ισχύ…), από τον Σαμαρά, αλλά και από τον Τσίπρα – που κέρδισε τις εκλογές 6 μήνες μετά την πρώτη επικράτησή του, με τα ίδια ποσοστά και με το Μνημόνιο 3 σε ισχύ.

Αυτή τη φορά δε, η εύνοια των ΜΜΕ –και των εταίρων δημοσκοπήσεων, που βάζουν κάτι παραπάνω- προς τον Κούλη είναι πρωτόγνωρη.

Ωστόσο, υπάρχει ένα θέμα που δεν επιτρέπει αισιοδοξία για μακροημέρευση της κυβέρνησης. Κι αυτό είναι το λαθρομεταναστευτικό, στο οποίο ποσοστό των ψηφοφόρων που απάντησε πως τα πάει καλύτερα από τους «αλληλέγγυους» του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μόλις 1%, ενώ στους ψηφοφόρους της ΝΔ το ποσοστό αυτό ήταν ακόμα μικρότερο.

Το χειρότερο δε για τους Κούληδες, είναι ότι δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν πολιτική στο συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς έχουν υπογράψει μυστική συμφωνία με τους διεθνείς τυράννους, να μετατρέψουν ολόκληρη τη χώρα σ’ ένα ατελείωτο hot spot, με αντάλλαγμα μια πιο χαλαρή οικονομική πολιτική!

Να τη δούμε, λοιπόν, την δημοτικότητά τους και σε λίγους μήνες, όταν θα μεταφέρουν κατά χιλιάδες τα «προσφυγάκια» στην ηπειρωτική Ελλάδα, ενώ η κατάσταση δεν θα βελτιώνεται ούτε στα νησιά! Εδώ σε θέλω… κάβουρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.