Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Ουαί υμίν οικουμενιστές και φαρισαίοι υποκριτές

14/10/2019

Και να τώρα που κοτζάμ αρχιεπίσκοπος [των Ελλήνων τάχα μου-τάχα μου]  συζητάει με τον υπουργό των μπάτσων, πως θα αναλάβει εργολαβικά και εξ' ολοκλήρου, τη γιγαντιαία επιχείρηση λαθρεποικισμού, που έχει τάξει στους πάτρωνες της, η φαμίλια Μητσοτάκη.
Πως θα τους δώκει σπιτάκια, πως θα τους εξασφαλίσει προνομιάκια, πως θα τους επιπλώσει διαμερισματάκια, πως θα τους χαρτζηλικώσει εβροπουλάκια, πως θα τους εξασφαλίσει το ρευματάκι τους, πως θα τους δωρίσει το νεράκι τους και καπάκι, πως θα φεσώσει τον όλο λογαριασμό στους ημικρετίνους ελληνόφωνες, για να τον πλερώσουν!
Ποιος;
Ο πνευματικός ηγέτης υποτίθεται του Ελληνισμού!

Ουαί υμίν οικουμενιστές και φαρισαίοι υποκριτές! Που σας ταΐζουν εδώ κι αιώνες οι Έλληνες, που σας έχτισαν χρυσοποίκιλτους ναούς και πολυτελή μέγαρα, που σας δώρισαν περιουσίες και σπίτια, που σας τίμησαν όσο κανένας άλλος λαός δεν τίμησε τον κλήρο του, βάνοντας σας μπροστά-μπροστά ακόμα και στους ήρωες των εθνικών του αγώνων. Κι εσείς σήμερα έρχεστε να φαρμακώσετε το χέρι που σας τρέφει, ανοίγοντας τις πόρτες της τεράστιας περιουσίας σας - που κι αυτή ανήκει στο ελληνικό έθνος, στον πιο επίφοβο και ύπουλο εχθρό του.
Στον λαθρέποικο και στον λαθροεισβολέα, ο οποίος προορίζεται να αντικαταστήσει τον Έλληνα.
Ουαί υμίν τσιράκια και ρασοφόροι εργολάβοι της Πλανητικής Παν-εξουσίας.
Αν ξαναρχότανε ο Χριστός, εσάς - τους νέους φαρισαίους θα κυνηγούσε με το φραγγέλιο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.