Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Αθήνα - Σάο Πάολο, Θεσσαλονίκη - Βομβάη

23 Οκτωβρίου 2019

Αν αναρωτιέστε τι θα γίνει με τα εκατομμύρια των λαθρέποικων που είναι δρομολογημένο να εγκατασταθούν δια της βίας, στη θλιβερή χώρα της Ισλαμογρεκίας [ένα είδος Ινδοκίνας της Ευρώπης, που παλιά ονομάζονταν Ελλάδα] καλό είναι να ρίξετε μια ματιά στον εφιάλτη της καθημερινής ζωής, σε μια από τις χώρες όπου ανθούν οι περίφημες παραγκουπόλεις.
Αυτές που αποκαλούνται φαβέλες στη Βραζιλια και σλαμντογκς στην Ινδία...
Έτσι θα έχετε και μια εικόνα του μέλλοντος της πρώην Ελλάδας, μετά τη διαχείριση των λαθρομεταναστευτικών ροών, που ανέλαβε εργολαβικά η ροζοκόκκινη πολιτική συμμορία Τσίπρα και στη συνέχεια η φαμίλια Μητσοτάκη.
Αθήνα - Σάο Πάολο, Θεσσαλονίκη - Βομβάη

Σύμφωνα με το Πλανητικό Πακέτο Μετανάστευσης του ΟΗΕ, για το οποίο ήδη σας είχαμε προειδοποιήσει από τον Μάιο του 2018, θα μεταφερθούν εδώ δεκάδες εκατομμυρίων αλλοδαποί, από Αφρική και Ασία. Σύντομα δε θα πάψει και να υπάρχει έστω στα χαρτιά η διαφοροποίηση του "πρόσφυγα" από τον λαθρομετανάστη, πράγμα που ήδη ξεκινάει να καθιερώσει το κογκλάβιο Μητσοτάκη.
Έτσι θα λυθούν τα χέρια των εγχώριων εργολάβων της ελληνικής γενοκτονίας, ώστε να μην χρειάζεται να απομακρυνθεί ούτε ένας τριτοκοσμικός τυχοδιώκτης, ακόμα και αν βγει και δηλώσει ανοιχτά ότι στη χώρα του, για παράδειγμα, ήταν καταδικασμένος για τα πιο φρικτά εγκλήματα!

Με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή, βάσει της οποίας οι πάντες θα μπορούν να θεωρηθούν "κλιματικοί πρόσφυγες" η παλιά Ελλάδα θα μεταλλαχθεί σε μια Ινδοκίνα της Ευρώπης, με απέραντες παραγκουπόλεις, στις οποίες θα στοιβάζονται ανάμεικτα, οι απαξιωμένοι γνήσιοι Έλληνες και τα τριτοκοσμικά θηρία, που θα διψούν για  την πραγματοποίηση του "ευρωπαϊκού ονείρου" τους, παντί τρόπω.
Όπως ακριβώς έχει μεταμορφώσει σήμερα η Πλανητική Πανεξουσία, αυτές τις δύσμοιρες χώρες τύπου Βραζιλίας, Ινδίας και Ινδοκίνας. Οι οποίες ήσαν πρώτες στη σειρά, του πιο απάνθρωπου μαζικού πειράματος στην ιστορία, και η παλιά Ελλάδα είναι αυτή που τις ακολούθησε στην Ευρώπη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.