Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Η Ν.Δ. χωρίς μάσκα: Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες και δεν το κρύβουν!

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 | www.xrisiavgi.com

Τα είπε όλα ο Μητσοτάκης στην Βουλή την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019: Θα γεμίσουν την Ελλάδα με “μετανάστες” σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία! Δεν θέλουν στα σύνορα ούτε φράχτες, ούτε τείχη. Οι “κατατρεγμένοι” θα βρούνε στην Ελλάδα … φιλόξενη στέγη! Θα λύσουνε το δημογραφικό με τους “μετανάστες”! Είναι… “υπερήφανοι” γιατί η Ελληνική κοινωνία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική! 

Τα είπε όλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μάλιστα διακοπτόμενος συχνά με χειροκροτήματα γεμάτο ενθουσιασμό από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, από τους ίδιους, που προεκλογικά γύριζαν τα χωριά και έλεγαν ότι θα διώξουν τους λαθρομετανάστες, τα είπε όλα για την λαθρομετανάστευση, που απειλεί άμεσα την εθνική και θρησκευτική ταυτότητα του κράτους μας! Με αφορμή ερώτηση στην ώρα του πρωθυπουργού του Βαρουφάκη, σχετικά με την λαθρομετανάστευση, ομολόγησε κυνικά σημεία και τέρατα, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν είναι μόνο ο σεβασμός στην συμφωνία των Πρεσπών και η άτακτη υποχώρηση σε ένα ζήτημα εθνικό, δεν είναι μόνο οι συνεχείς υποχωρήσεις απέναντι στην τουρκική απειλή, είναι και ο τρόπος που βλέπουν το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης που άλλοι το λένε “προσφυγικό” άλλοι “μεταναστευτικό” και άλλοι όπως τους βολεύει και θέλουν πάντοτε με το αζημίωτο.

Ανακοίνωσε κατ’ αρχάς και τα όσα παραθέτουμε στην συνέχεια και είναι από τα επίσημα πρακτικά της Βουλής ότι θα εγκαταστήσει στην χώρα δεκάδες χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς μέσα στον αστικό ιστό και επί πλέον σε μια χώρα όπου η ανεργία είναι το πρώτο πρόβλημα, θα “διορίσει” και 16.000 Ασιάτες και Αφρικανούς! Από την ομιλία του λοιπόν στην Βουλή τα εξής: 

Εντός του 2020, εντάσσουμε σαράντα χιλιάδες αιτούντες άσυλο σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία και δεκαέξι χιλιάδες σε προγράμματα απασχόλησης. Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα υπέβαλε εμπρόθεσμα στρατηγικό σχέδιο για το θέμα αυτό στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.”

Αντίθετα με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που είχε προτείνει στην Βουλή νομοσχέδιο και για φράχτες και για τείχη στα σύνορα, ο Μητσοτάκης δεν θέλει τέτοια πράγματα και δήλωσε: 

Ούτε φράχτες θέλουμε, ούτε τείχη. Κανόνες θέλουμε. Και μέρος των κανόνων είναι και ο τρόπος με τον οποίον ένα κυρίαρχο κράτος φυλάσσει τα σύνορά του, γιατί σύνορα υπάρχουν και στη στεριά και στη θάλασσα. Όταν κάποιος μπαίνει παράνομα στη χώρα, θα πρέπει να έχει κάποιον λόγο να το κάνει. Αν ο λόγος αυτός είναι ότι πραγματικά πρέπει να απολαμβάνει διεθνούς προστασίας, τότε θεσπίζουμε ένα τέτοιο πλαίσιο κανόνων που να είμαστε σίγουροι ότι οι πραγματικά κατατρεγμένοι αυτού του κόσμου θα βρουν μία φιλόξενη στέγη στην Ελλάδα. Με ρωτήσατε εάν φοβόμαστε τους πρόσφυγες ως μία δύναμη που θα μπολιάσει την ελληνική κοινωνία. Σας λέω «Όχι, δεν τους φοβάμαι» … Και αν η Ευρώπη ή η Ελλάδα θέλει να κάνει μια συγκεκριμένη πολιτική μεταναστευτική για να ενισχύσει το δημογραφικό της πρόβλημα, έχει την δυνατότητα να το κάνει …” (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)

Πώς να σχολιάσει κανείς τα όσα είπε και βεβαίως και τα χειροκροτήματα των βουλευτών του; Εθνικά επικίνδυνο το να λέγεται και μάλιστα από έναν πρωθυπουργό ότι θα λυθεί το δημογραφικό με αλλοδαπούς! Τι θέλουν δηλαδή, μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες; Για αυτόν ακριβώς τον λόγο και δεν έχει κανένα πρόβλημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κρατούν την Ελληνική Σημαία αλλοδαποί και γιατί όχι και μουσουλμάνοι;! Να κρατούν μια Σημαία με τον Σταυρό, κάποιοι που δεν πιστεύουν σε Σταυρό!

Είπε για το ζήτημα αυτό: “Όπως είδατε, μίλησα για τα ζητήματα αυτά και βεβαίως, τα παιδιά των προσφύγων οι οποίοι τελικά θα επιλέξουν να κάνουν τη χώρα μας δεύτερη πατρίδα πρέπει να αισθάνονται και θα αισθάνονται Έλληνες. Αυτό είναι το σωστό και θα πάνε σε ελληνικό σχολείο και αν είναι άριστοι μαθητές, να σηκώσουν την ελληνική σημαία…” (Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)

Όμως ο Μητσοτάκης δεν έχει προβλήματα για ταυτότητα εθνική, για ιθαγένεια και θρήσκευμα. Και για αυτό δήλωσε: “Μακριά από εμάς οποιαδήποτε ξενοφοβία ή οποιοσδήποτε ρατσισμός. Είμαι υπερήφανος, όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σιγά-σιγά σε πολυπολιτισμική…

Είναι υπερήφανος γιατί γίνεται η Ελλάδα… πολυπολιτισμική! Αλήθεια, όσοι πιστεύουν σε Έθνος και Πατρίδα και ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, κατάλαβαν τι ψήφισαν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.