Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Μιλάνε για “ρατσισμό” για να χτυπήσουν τον Εθνικισμό!

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 | www.xrisiavgi.com

Ο θόρυβος που δημιούργησαν τα ΜΜΕ των «αντιρατσιστών» για τους «ναζιστικούς χαιρετισμούς» Βούλγαρων οπαδών δεν λέει να κοπάσει και είναι απολύτως φυσιολογικό, μιας που το μόνο που δείχνει να απασχολεί τους παγκόσμιους δυνάστες είναι η άνοδος του Εθνικισμού στην Ευρώπη.

Βλέπετε, όταν τούρκοι ποδοσφαιριστές χαιρετούν στρατιωτικά την εισβολή Ερντογάν στην Συρία (ακόμα και μικρά παιδιά!) ή όταν οπαδοί σφάζονται στην κυριολεξία για τις ομάδες τους και το χρώμα της φανέλας, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν υπάρχει πρόβλημα στον αθλητισμό όταν hooligans δίνουν «ραντεβού θανάτου» και παλεύουν μέχρι τελικής πτώσης. Δεν υπάρχει επίσης πρόβλημα να αναρτά κανείς πανό με τον Τσε Γκεβάρα ή οποιοδήποτε υβριστικό περιεχόμενο. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ. Εκεί… υπάρχει πρόβλημα!

Για όσους δεν το γνωρίζουν οι «αντιρατσιστές» της UEFA έχουν λανσάρει εδώ και χρόνια, συγκεκριμένη εκστρατεία κατά των διακρίσεων στα γήπεδα με τον τίτλο «Respect». Λες και υφίσταται κανενός είδους φυλετικός ρατσισμός στα γήπεδα της Ευρώπης όπου εκατοντάδες εκατομμυριούχοι έγχρωμοι και ασιάτες ποδοσφαιριστές κάνουν καριέρα εδώ και δεκαετίες χωρίς κανένα πρόβλημα!

Στην περίπτωση μιας χούφτας Εθνικιστών της Βουλγαρίας όμως, ο ίδιος ο Πρόεδρος της χώρας ζήτησε την παραίτηση του επικεφαλής της βουλγαρικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας! Την ίδια επικοινωνιακή θύελλα, είχαμε δει και προ ετών σε αγώνα της Εθνικής μας ομάδος ποδοσφαίρου, όταν νεαροί είχαν αναρτήσει εθνικιστικά σύμβολα στο γήπεδο. Το ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι τους ενοχλεί ΜΟΝΟ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. Θα έχουν σοβαρούς λόγους και αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.