Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

ΕΛΛΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ! «ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ» ΠΑΡΑΤΑΞΙΣ: ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣ! 

31/10/2019 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Τελικά, ένα είναι σίγουρο: πως ποτέ δε θα πλήξουμε σ’ ετούτη τη χώρα των… θαυμάτων, όπου παίζεται διαρκώς μια φαιδρή και κακόγουστη επιθεώρηση, από το εκάστοτε τσίρκο που κυβερνά!

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Ως γνωστόν, χθες ξέσπασαν επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ), με τους παρακρατικούς να τα σπάνε (για αλληλεγγύη στο λαό της… Χιλής!) και μετά να ταμπουρώνονται μέσα και την αστυνομία να περιορίζεται στο ρόλο του θεατή. 

Γιατί δεν μπήκε μέσα να τσακώσει τους ταραξίες, εφόσον ο Κούλης λέει ότι κατήργησε το «άσυλο της ανομίας»;

Απάντηση στο ερώτημα αυτό έδωσε η αστυνομία και όχι η κυβέρνηση, προφανώς όμως εκτελώντας «άνωθεν εντολές» της κυβέρνησης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ανακοίνωση της αστυνομίας, τα ΜΑΤ δε μπήκαν στο πανεπιστήμιο, γιατί αυτό «βρισκόταν σε πλήρη λειτουργία με εκατοντάδες φοιτητές και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας να βρίσκονται στους χώρους του».

Το οποίον σημαίνει πρακτικά, πως κι αν γίνεται στα πανεπιστήμια, η αστυνομία θα επεμβαίνει μόνο σε ημέρες και ώρες που… δεν θα λειτουργούν. Άρα, η… «εθνικόφρων παράταξις κατήργησε το άσυλο, αλλά… μόνον δια Κυριακάς και εορτάς! Δεν είναι… θαύμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.