Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ! ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ 93ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΩΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ! 

19/10/2019 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Αμείλικτη είναι η «δικαιοσύνη» των νικητών του πολέμου, δεκαετίες ολόκληρες μετά την λήξη του. Έτσι, ένας 93χρονος Γερμανός θα δικαστεί στο Αμβούργο, καθώς κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία 5.230 ατόμων, ως… φύλακας στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Στούτχοφ, κοντά στο Γκντανσκ της Πολωνίας. 

Η δίκη θεωρείται πως θα είναι η τελευταία ποινική υπόθεση που σχετίζεται με πρόσωπα που κατηγορούνται ότι ενεπλάκησαν στο λεγόμενο «ολοκαύτωμα», αλλά κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος γι’ αυτό.

Ο 93χρονος, που σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ ονομάζεται Bruno D, ήταν μόλις 17 ετών όταν κατετάγη στα SS και στο Τάγμα που είχε αναλάβει τη φρούρηση του στρατοπέδου.

Το εξωφρενικό της κατηγορίας που έχουν απαγγείλει εναντίον του, ήταν ότι ως φρουρός εμπόδιζε τους κρατουμένους να διαφύγουν, άρα έπαιξε κρίσιμο ρόλο στην εξόντωσή τους!!!

Δηλαδή, το σωστό κατά την κατηγορούσα αρχή θα ήταν ο 17χρονος τότε στρατιώτης, είτε να… λιποτακτήσει, είτε ν’ αφήσει τους κρατουμένους να δραπετεύσουν!!!

Το κωμικοτραγικό της υποθέσεως, είναι ότι ο 93χρονος θα δικαστεί από δικαστήριο… ανηλίκων, καθότι κατά τον χρόνο τέλεσης των «αδικημάτων» δεν είχε συμπληρώσει τα 18.

Τα σχόλια δικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.