Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Η τελευταία πράξις της τραγωδίας του Γένους

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 | www.xrisavgi.com

Υπάρχει αιτιώδης συνάφεια, μεταξύ των, εν αλληλουχία τελούντων, γεγονότων - αφ’ ης εγκατεστάθη επί του αυχένος των Ελλήνων η λεγομένη «μεταπολίτευση»  (κοινοβουλευτική διδακτορία) - και: α) των επελθόντων και εισέτι επερχομένων δεινών της Πατρίδος, του Λαού και του Έθνους, το μεν και β) το δε, των λυσσωδών διώξεων, τας οποίας υπέστη και υφίσταται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αφ’ ής κατέστη υπολογίσιμος πολιτική δύναμις και ο μόνος, ως  εκ τούτου, κίνδυνος δια την ύπαρξιν και προδοτικήν δράσιν του υπηρετικού προσωπικού των ανθελλήνων σιωνιστών («δημοκρατικού» τόξου και Κ.Κ.Ε.).

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήτο η μόνη Εθνική αντιπολίτευσις. Ήτο η φωνή του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, εις το παρασκευαστήριον των Εθνικών εγκλημάτων (κοινοβούλιον).

Ήτο η μόνη σοβαρά Εστία Εθνικής αντιστάσεως. Δια τους λόγους αυτούς επετέθησαν σύσσωμοι αι προδοτικαί δυνάμεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου μας, μεθ’ απάντων των μέσων, τα οποία αποκλειστικώς διαθέτουν.

Μετά το εκλογικόν πραξικόπημα της 7ης Ιουλίου 2019, τα εντόπια δουλικά των Soros, Lauder, Harris, Kissinger και των λοιπών μισελλήνων γιαχουντήδων, επιδίδονται αόκνως εις νομοπαρασκευαστικάς «μελέτας» - μεθοδεύσεις – τώρα μάλιστα που διαθέτουν τον «αέρα» της συντακτικής βουλής – με σκοπόν την στέρησιν του δικαιώματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δια συμμετοχήν εις τας επομένας εκλογάς. Ταυτοχρόνως δε, «καλλιεργούν» την αρχικήν σκέψιν των και διακαήν επιθυμίαν των ( εντολείς και εντολοδόχοι), ως είχεν εκφρασθεί, τον Σεπτέμβριον του 2013, υπό τινος εκ των «ρασπούτιν», τους οποίους διαθέτει και η Ν.Δ., να τεθή δηλονότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… εκτός «νόμου» . Ο Νόμος όμως και η Αλήθεια δεν συμμερίζονται των δολίων τα ενύπνια.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι και θα είναι ο μόνιμος ζων εφιάλτης αυτών των πολιτικών γραικύλων.

Την 4ην Οκτωβρίου 2019 ημέρα Παρασκευή, το πολιτικό δουλικό των πάσης προελεύσεως μισελλήνων, μεγαλοεισαγωγεύς αφροασιατών φυγάδων και ελέω πολιτικού πρωτογονισμού της πλειονοψηφίας του εκλογικού σώματος πρωθυπουργός, εκήρυξεν επισήμως την διάλυσιν του Έθνους, υποστείλας την Ελληνικήν Σημαίαν και εις την θέσιν της ανυψώσας την ρυπαράν κουρελού του πολυφυλετικού πολτού. Ο γόνος αυτός της μοιραίας δια την Ελλάδα κρητικής οικογενείας ετάχθη υπέρ της πολυπολιτισμικής μεταλλάξεως των Ελλήνων. Θέλει δηλονότι να… εμπλουτίση τον Θείον και απαστράπτοντα πολιτισμόν των πατέρων μας, με τον «πολιτισμόν» των Ζουλού, των Μάο - Μάο, των Μασάοι, των Κάφρων (Μπαντού), των Παπούας και των Ασιατών μουσουλμάνων σφαγέων, με σκοπόν να αποτελειώση και να αφανίση την ήδη καταρρέουσαν, εκ των πληγμάτων των ομοίων του Ελλάδα μας.

ΥΓ.  Πλησιάζει η ημέρα, δειλοί και ανάξιοι νεοραγιάδες ψηφοδότες, που θα αναφωνήτε με πόνον και απόγνωσιν: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!

Μιχαήλ Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.