Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε…

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 | www.xrisiavgi.com

Η καθεστωτική προπαγάνδα των «δικαιωματάκηδων» υποστηρίζει, στο όνομα ενός ψευδεπίγραφου «ανθρωπισμού», ότι το πρόβλημα δεν έγκειται στην έξαρση της λαθρομετανάστευσης, αλλά «στο δηλητήριο της ξενοφοβίας». 

Η λαθρομετανάστευση παρουσιάζεται περίπου ως φυσικό φαινόμενο. Κάπως έτσι, λοιπόν, χρησιμοποιείται σαν επιχείρημα ότι δεν είναι τίποτα για την «ανεπτυγμένη Ελλάδα» να φιλοξενήσει έναν αριθμό «προσφύγων», ο οποίος θα είναι «συγκριτικά πολύ μικρός σε σχέση με τον πληθυσμό της». Κάπως έτσι, επίσης, πιπιλίζεται συνεχώς η καραμέλα «της ξενοφοβίας και του ρατσισμού» για όσους ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα δεν είναι δυνατόν να σηκώσει όλο βάρος αυτού του δυσβάσταχτου φορτίου.

Και κάπως έτσι διαχέεται η σταλινική λογική της συλλογικής ευθύνης: αυτοί που ισοπέδωσαν την Μέση Ανατολή, οι διακινητές και οι δουλέμποροι ανθρωπίνων ψυχών, οι Ευρωπαίοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών, οι αδίστακτοι κερδοσκόποι από τις καλά οργανωμένες μπίζνες των ΜΚΟ, έχουν την ίδια ευθύνη με τους κατοίκους των περιοχών εκείνων της Ελλάδας που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος διαχείρισης των λαθρομεταναστευτικών ροών και οι οποίοι δεν αντέχουν άλλο να ζουν υπό τον φόβο μιας διαρκούς κατάστασης έκτακτης ανάγκης.

Ό,τι και αν λένε μέσα από την ασφάλεια και την άνεση των πολυτελών σπιτιών τους οι διάφοροι «αλληλέγγυοι» και «αντιρατσιστές», αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα και υποχρέωση της Χώρας μας να προστατεύει και να ελέγχει τα σύνορά της.

Τα τελευταία χρόνια ζήσαμε διάφορα τραγελαφικά περιστατικά σχετικά με αυτό το ζήτημα. Ποιος δεν θυμάται τον Αλέξη Τσίπρα, με την ιδιότητα του πρωθυπουργού τότε, να δηλώνει τον Σεπτέμβριο του 2015 ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίο; Γι’ αυτό, προφανώς, ο έλεγχος του Ελληνικού Αιγαίου παραδίδονταν στην Frontex και το ΝΑΤΟ, την ίδια στιγμή που οι Ευρωπαίοι «εταίροι» φρόντιζαν να σφραγίζουν τα χερσαία βόρεια σύνορά μας, καθιστώντας την Ελλάδα χώρα-φράχτη της ΕΕ. Σε μια στιγμή, μάλιστα, κατά την οποία η Τουρκία χρησιμοποιεί το «Προσφυγικό» ζήτημα ως γεωπολιτικό όπλο, η ισχυροποίηση και το απαραβίαστο των συνόρων αποκτά θεμελιακό όρο Εθνικής Κυριαρχίας.

Την ίδια στιγμή, οι μαρξιστές και φιλελεύθεροι εθνομηδενιστές και κοσμοπολίτες ακόλουθοι του «αντιρατσισμού» θέτουν ως βασικό στόχο τους την «ενσωμάτωση» σχεδόν όλων όσων έχουν εισέλθει παράνομα στην Χώρα μας, στο όνομα «του οράματος της ανοιχτής κοινωνίας», χρησιμοποιώντας επιχειρηματολογία του τύπου «η ενσωμάτωση των μεταναστών και των προσφύγων θα λύσει το δημογραφικό» ή «το πολυπολιτισμικό σχολείο θα ανοίξει το δρόμο για την ανάλογη πολυπολιτισμική κοινωνία του μέλλοντος».

Έτσι, ρίχνουν στην ατζέντα του δημόσιου διαλόγου «συνέδρια» και «ερευνητικά προγράμματα», με τις επιτήδειες ΜΚΟ να γαντζώνονται γύρω από αυτά, ενσωματώνοντας την καλλιεργούμενη ανθρώπινη ευαισθησία ενός κομματιού της κοινωνίας σε κατευθυνόμενος αλλότριους σκοπούς. Εννοείται ότι στους διαλόγους-μονολόγους τους ξεπερνούν «στο πι και φι» τον σκόπελο διαφόρων πτυχών που αποτελούν τον πυρήνα του ζητήματος, όπως το μεγάλο πολιτιστικό χάσμα, το γεωπολιτικό κόστος της μόνιμης εγκατάστασης μουσουλμανικών πληθυσμών, τις αντοχές και τις δυνατότητες της Χώρας ως σύνολο, αλλά και των τοπικών κοινωνιών ξεχωριστά.

Αντί, λοιπόν, το κράτος (με τις αλλεπάλληλες κυβερνήσεις του «Συνταγματικού τόξου») να διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι όποιος περνάει τα σύνορα παράνομα θα κρατείται και στην συνέχεια θα απελαύνεται, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη της πατριδοκάπηλης ΝΔ ανέλαβε ρόλο «ρεσεψιονίστ», ψάχνοντας για ξενοδοχεία και διαμερίσματα για «πρόσφυγες». Στην ιστοσελίδα του υπουργείου διαβάζουμε χαρακτηριστικά ότι (το υπουργείο) ενδιαφέρεται «να μισθώσει κτίρια τουριστικών καταλυμάτων και συγκροτήματα κατοικιών για τις ανάγκες υποδοχής πολιτών τρίτων χωρών και ανιθαγενών, αιτούντων άσυλο. Προκειμένου να διερευνηθεί η διαθεσιμότητα ακινήτων καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν σχετική δήλωση ενδιαφέροντος»…

Εάν πούμε ότι αυτό που μόλις διαβάσαμε αποτελεί ανοιχτό κάλεσμα για να έρθουν ακόμη περισσότεροι «πρόσφυγες» στην Χώρα μας, είναι υπερβολή; Την ίδια στιγμή, η ΕΡΤ, η οποία πληρώνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από το υστέρημα του Ελληνικού λαού μέσω του ειδικού τέλους στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, συνεχίζει (και με ΣΥΡΙΖΑ χθες και με ΝΔ σήμερα) να κάνει προπαγάνδα υπέρ της λαθρομετανάστευσης, προβάλλοντας επιλεκτικά ξενοδόχους και άλλους επαγγελματίες που εξηγούν «πόσο καλό κάνει στην τοπική αγορά» η παρουσία των αλλοδαπών, λες και πρόκειται είτε για επιχειρηματίες είτε για παραγωγούς προϊόντων που κάνουν εξαγωγές… Στην πραγματικότητα πρόκειται για γυναικόπαιδα και (κυρίως) άνδρες άεργους, οι οποίοι χωρίς να έχουν προσφέρει έστω και ένα ευρώ στα δημόσια ταμεία έχουν παροχές που δεν έχει ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης είτε ως εργαζόμενος είτε ως (κυρίως) άνεργος.

Εάν, λοιπόν, υπάρχει όντως «ρατσισμός» στην Ελλάδα, ποιος είναι τελικά αυτός που τον υφίσταται; Ο παράνομα εισερχόμενος αλλοδαπός ή ο Έλληνας το γένος; Ο καθένας, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο σκέπτεται και αντιλαμβάνεται τα γεγονότα, ας δώσει την δική του απάντηση. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.