Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Το ΚΚΕ αγγίζει την γελοιότητα: “Ταξική πάλη” στο Πριγκιπάτο του Μονακό!

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 | ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net


Προσοχή, δεν είναι… fake news!

Θα μπορούσε βεβαίως να θεωρηθεί ανέκδοτο, αλλά είναι πραγματικότητα! Το… ηρωικό ΠΑΜΕ ξεκίνησε την πολυπόθητη… σοσιαλιστική επανάσταση από το… Πριγκιπάτο του Μονακό!!! 

Αντιπροσωπεία συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, λοιπόν, μετέβη στο Πριγκιπάτο (που έχει το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα στην Ευρώπη, 188.409 δολλάρια…) και οργάνωσε την πρώτη απεργιακή κινητοποίηση στην ιστορία του κρατιδίου, η οποία ξεκίνησε με περιφρούρηση στο θρυλικό ξενοδοχείο Ερμιτάζ!

Σκοπός της κινητοποίησης, όπως επισημαίνει και το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι… πρωτοπόροι της ταξικής πάλης, είναι η συμπαράσταση στους εργαζόμενους του πριγκηπάτου που διεκδικούν αυξήσεις μισθών!

Και για τους… κακόπιστους, που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι κάνουμε πλάκα, ιδού το σχετικό δελτίο τύπου των ρεζίληδων το ΠΑΜΕ:

«Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ και της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο Μονακό και πήρε μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων του πριγκιπάτου και της Ομοσπονδίας USM.
Οι εργαζόμενοι του Μονακό απεργούν, διεκδικώντας αύξηση του βασικού μισθού, κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας και συλλογικές συμβάσεις.
Η απεργία ξεκίνησε με περιφρούρηση στο ιστορικό ξενοδοχείο Ερμιτάζ, όπου χαιρέτησε ο Γενικός Γραμματέας της ΠΣΟ Γιώργος Μαυρίκιος και ολοκληρώθηκε με μεγάλη πορεία και συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης.»


(ΥΓ): Περιμένουμε εναγωνίως τους… πρωτοπόρους να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να μας διηγηθούν τις… επαναστατικές εμπειρίες τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.