Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Η “εθνική” αλλαγή που δεν ήλθε ποτέ! (άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου)

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 | www.xrisiavgi.com

 «Νους, καρδιά, δικά τους.
Δέσαν το νου,
και την καρδιά ντροπιάσαν.
Να το ρουσφέτι
να κι η ελληνικούρα
τ’ άρματά τους.
Με κείνα μας χαλάσαν.
Η σκέψη, νούλα.
Η Τέχνη, πατσαβούρα.
Ο ψευτοαττικιστής
κι ο ψηφοφόρος.”


ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Οι πρώτες 100 ημέρες της Νέας Δημοκρατίας

H “μεγάλη” πολιτική αλλαγή τελικά έγινε στις 7 Ιουλίου του 2019 και από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει οι πρώτες εκατό ημέρες διακυβερνήσεως της χώρας από την Νέα Δημοκρατία. Τα πρώτα έργα και ημέρες της νέας κυβερνήσεως μας δίδουν την αφορμή να προβληματιστούμε εάν τελικά η πολιτική, όπως αυτή λαμβάνει σάρκα και οστά στην Ελλάδα του 2019, δεν είναι τίποτε άλλο από την τέχνη του ψεύδους γιατί ακόμη και το πρόσχημα περί τέχνης του εφικτού καταρρέει από όσα βιώνουμε τις τελευταίες εβδομάδες.

Πόσο μάλλον όταν κυνικά παραδέχεται το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρος της Βουλής Βούτσης, ότι στις αρχές του 2015 δεν ήξεραν πως θα κυβερνήσουν! Από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη αναιρέσει το βασικό της προεκλογικό της αφήγημα ιδιαίτερα στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία θα καταργούσε.


Ο Τσίπρας θα έσκιζε το μνημόνιο, ο Μητσοτάκης θα έσκιζε την συμφωνία των Πρεσπών (έτσι έλεγαν πολιτευτές και κομματάρχες) και με τον τρόπο αυτό πήραν την εξουσία εν αγνοία του Λαού… Όμως, η αρνητική αυτή κριτική για την πολιτική και τους πολιτικούς είναι φαινόμενο σημερινό; Όχι, βέβαια!

Στρατηγός Μακρυγιάννης κατά πολιτικών  

Από την πρώτη στιγμή που σήκωσε το Έθνος μας υπερήφανα το κεφάλι και θυσιάστηκε κυριολεκτικά για την εθνική του ελευθερία, οι σημαιοφόροι του Ιερού αυτού Αγώνα έβλεπαν με θλίψη τους πολιτικούς να ρημάζουν κυριολεκτικά το Έθνος και να αποτελούν μία θανάσιμη απειλή για την ύπαρξή του! Και γράφει ο Στρατηγός Μακρυγιάννης:

“Ήρθετε εσείς οι μεγάλοι μας πολιτικοί να μας λευτερώσετε, όταν σηκώσαμεν την επανάστασιν μόνοι μας κι’ αγωνιζόμαστε της πρώτες χρονιές με τους σημαντικούς της πατρίδος μας πολιτικούς – φαίνεται ο αγώνας εκείνος κι’ ο πατριωτισμός και η αδερφοσύνη οπού ’χαμεν αναμεταξύ μας. Όταν κοπιάσετε εσείς, μας γυμνάσετε την διχόνοια, μας φέρατε της φατρίες και τ’ άλλα τ’ αγαθά και κακοβάλετε το δυστυχησμένο αθώον έθνος.”

Αυτά τα λόγια του ξεχωριστού αυτού Ήρωα της Επαναστάσεως του 1821 δεν γράφτηκαν με αφορμή τα ψέματα κάποιου πρωθυπουργού των τελευταίων χρόνων, αλλά στα πρώτα χρόνια του υποτίθεται ελεύθερου δημόσιου βίου της χώρας μας και δυστυχώς είναι επίκαιρα μέχρι σήμερα…

Και ποιος ξέρει, αλήθεια, ότι τον τελευταίο απόγονο του Στρατηγού Μακρυγιάννη τον Κίτσο Μαλτέζο Μακρυγιάννη τον δολοφόνησαν άνανδρα εκεί ανάμεσα στις στήλες του Ολυμπίου Διός και στην Πύλη του Αδριανού κομμουνιστές;

Το έγκλημά του; Ήταν ξεχωριστός και ανήκε στην παράταξη των Εθνικιστών φοιτητών και μάλιστα στην οργάνωση ΡΑΝ, που ήταν τα αρχικά των λέξεων Ρωμυλία, Αυλών, Νήσοι και σήμαιναν οι λέξεις αυτές τον πόθο και τον αγώνα για μια Ελλάδα μεγάλη με την Ανατολική Ρωμυλία και πάλι Ελληνική, την Κύπρο και τα Δωδεκάνησα στην αγκάλη της Γαλανόλευκης και την μαρτυρική Βόρειο Ήπειρο ελεύθερη! Και γι’ αυτό έπρεπε να πεθάνει ο τελευταίος απόγονος του Μακρυγιάννη και για όσους δεν το ξέρουν, υπάρχει και στήλη τιμητική για έναν από τους δολοφόνους του στο κέντρο των Αθηνών! Αυτά στο ψευτορωμαίικο του 2019, όπου η φιλελεύθερη “δεξιά” του Μητσοτάκη σέβεται τους αγώνες της αριστεράς.

Τι έγινε η προδοσία των Πρεσπών;

Για προδοσία μιλούσαν όχι μόνον στην προεκλογική περίοδο, αλλά από τον Ιανουάριο ακόμα οι κομματάρχες και οι πολιτευτές της Ν.Δ., που χρησιμοποιούσαν κάθε είδους ψεύδη, προκειμένου να πείσουν Έλληνες πολίτες να ταχθούν στο πλευρό τους. Έλεγαν μάλιστα ότι τα όσα έλεγε ο Μητσοτάκης ακόμη και προεκλογικά ότι θα σεβαστεί την συμφωνία δεν τα πιστεύει, αλλά ότι είναι προσχηματικά προκειμένου να εξασφαλίσει την εύνοια του ξένου παράγοντα…

Ο καιρός όμως πέρασε και η ώρα της αλήθειας ήλθε και η κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι πατριώτες εντός ή εκτός εισαγωγικών διαπίστωσαν ότι στην προδοσία της Μακεδονίας μας συμμετείχε στην πραγματικότητα ολόκληρο το πολιτικό σύστημα κατ’ εντολήν του ξένου δυνάστη με εξαίρεση την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία γι’ αυτό έπρεπε να μείνει εκτός Βουλής.

Και όχι μόνον σέβονται και αποδέχονται τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και οι υπουργοί της Ν.Δ. αυτήν την προδοσία, όπως οι ίδιοι αποκαλούσαν την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και προωθούν με πάθος την ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε. χωρίς κανέναν αστερίσκο, χωρίς καμία υποσημείωση ή αντίρρηση!  

Δεν είναι όμως το μοναδικό εθνικό θέμα το ζήτημα της Μακεδονίας μας, στο οποίο η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύεται το ίδιο εθνικά επικίνδυνη με του μαρξιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι και το ζήτημα των ελληνοτουρκικών σχέσεων, όπου ατάκτως υποχωρεί στις τουρκικές προκλήσεις και με το περισσό θράσος ενός κουτοπόνηρου Καραγκιόζη, δηλώνει επίσημα ότι αυτή δεν θα πέσει στην παγίδα των τουρκικών προκλήσεων και δεν πρόκειται να συμβούν νέα Ίμια.

Τι εννοούν; Μα είναι σαφέστατο. Ότι δεν πρόκειται να αντιδράσουν στις τουρκικές προκλήσεις και προς χάριν των αφελών γραικύλων, των “ψηφοφόρων” του Κωστή Παλάμα, με περισπούδαστο ύφος δηλώνουν ότι έχουμε στο πλευρό μας πότε την Αίγυπτο, πότε το Ισραήλ και πότε την Ευρώπη και αυτό όταν ήλθε ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα και δήλωσε ευθέως ότι δεν είναι υπόθεση του ΝΑΤΟ οι ελληνοτουρκικές σχέσεις!

Ποια “εθνική” πολιτική;

Ψήφισε ο Λαός για μια αλλαγή της πολιτικής ζωής και όσοι ειλικρινά το πίστευαν, απλά εξαπατήθηκαν. Όσοι όμως είχαν σκοπό τους την προσωπική τους εξυπηρέτηση και το συμφέρον τους, δηλαδή το αιώνιο “ρουσφέτι”, τότε καλά έκαναν γι’ αυτούς και πολύ κακά τα έργα τους για την Πατρίδα. Στην πραγματικότητα πούλησαν Πατρίδα για να τα “‘κονομήσουν”, πράγμα αμφίβολο κατά πως όλα δείχνουν…

Έδωσαν τόνο θριάμβου και είπαν πως έφυγε η αριστερά. Καμία αριστερά δεν έφυγε και συνεχίζει να κυριαρχεί παντού με τις ευλογίες και σήμερα όπως συνέβαινε πάντοτε από τον καιρό της μεταπολίτευσης του 1974 μέχρι σήμερα της Νέας Δημοκρατίας. Καμία εγκληματικότητα δεν μειώθηκε και όσο για την λαθρομετανάστευση αυξήθηκε επί των ημερών τους και έλαβαν επίσης και την επικίνδυνη απόφαση και την έλαβαν την απόφαση αυτή κατ’ εντολήν της συμμορίας των Βρυξελλών να εγκαταστήσουν Αφρικανούς και Ασιάτες σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας μέσα στις ίδιες τις πόλεις της χώρας!

Λόγια μεγάλα προεκλογικά για την οικονομική ανάπτυξη που θα φέρνανε και ακόμη δεν έχει φανεί τίποτε στον ορίζοντα, παρά μόνο εξυπηρετήσεις δισεκατομμυρίων των “ημετέρων” και κάποιες θολές υποσχέσεις για φοροελαφρύνσεις όχι τώρα, αλλά στα επόμενα χρόνια…

Παράλειψη να μην τονίσουμε ότι συνεχίζεται κανονικά το κράτος της ανομίας των αναρχοκομμουνιστών στα Εξάρχεια, που έλεγαν οι δημαγωγοί της Ν.Δ. ότι από τις 8 Ιουλίου θα τελειώσει. Τίποτε δεν τέλειωσε και όλα αρχίζουν πάλι. Καμία εθνική πολιτική με την Νέα Δημοκρατία. Και καθήκον και χρέος και τιμή για κάθε Έλληνα Εθνικιστή η Αναγέννηση του Κινήματος ενάντια σε κάθε εθνομηδενισμό φιλελεύθερο ή μαρξιστικό.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.