Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ (?) - 7

Η εγκατάσταση των μεταναστών γίνεται βάσει εχθρικού πολεμικού σχεδίου. Αφυπνισθείτε!

 Η εγκατάσταση των μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας αποτελεί μέρος πολεμικού σχεδίου του εχθρού. Ενός σχεδίου που βρίσκεται σε εξέλιξη και που έχει ως πρώτο στόχο την πλήρη αδρανοποίηση λαού, Στρατού και Υπηρεσιών.

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Και ενός εχθρού, που ποτέ δεν έπαψε να θέλει να μας αφανίσει από προσώπου Γης και επανέρχεται για μια ακόμη φορά…

Τούτη την φορά όμως έχει πολλούς σημαντικούς συνεργάτες του μέσα στην Ελλάδα μας. Ο κυριότερος εχθρός μας είναι ο σιωνισμός και αυτός θέλει να μας αφανίσει διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι, είναι αδύνατο να εδραιωθεί όταν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας ζωντανός.

Τα σχέδια του σιωνισμού τα υλοποιούν πολλοί τιτλοφόροι υπηρέτες τους ανά τον κόσμο.

Αυτοί χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

Οι σιωνιστές εξ αίματος και οι υπηρέτες των σιωνιστών.

Οι δεύτεροι πούλησαν μέχρι και την ήδη καταποντισμένη ψυχή τους, ένεκα της ανούσιας ματαιοδοξίας και φιλαυτίας τους στην πρόσκαιρη ποταπή ζωούλας τους, ώστε ν’ απολαύσουν τιμές και πλούτη εις βάρος των ανθρώπων.Είναι οι σιωνόφρονες ειδικών αποστολών.Η εγκατάσταση των μεταναστών δεν γίνεται σε τυχαίες τοποθεσίες.

Έχει προσχεδιαστεί πριν από χρόνια, και γι αυτό φρόντισαν οι παγκοσμιοποιητές ώστε οι αλληλοδιαχόμενοι ηγέτες μας, που νομίζουμε ότι εκλέγουμε, να εξυπηρετούν τα βδελυρά σχέδιά τους.

Γι αυτό φροντίζουν να διατηρούν την κληρονομικότητα στην διαδοχή εξουσίας, δικαιώνοντας έτσι τους αρχαίους Έλληνες που έλεγαν, «κακού κόρακος, κακόν ωόν».

Εδώ, θα δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα όπως, γιατί βάζουν τους μετανάστες σε στρατόπεδα, γιατί σε σχολεία, γιατί δίπλα σε μεγάλες οδικές αρτηρίες, γιατί σε Λέσβο και Χίο, και σε άλλες παρόμοιες ερωτήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.