Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Τα χειροκροτήματα της Μαρέβα και το Σύστημα Υγείας

16/03/2020

Στον μεσοπόλεμο, είχε παρουσιαστεί από το Εθνικό Ραδιοφωνικό Δίκτυο των ΗΠΑ, το μυθιστόρημα του Ουέλς “Ο πόλεμος των άστρων”, στο οποίο αναφερότανε ότι γίνεται εισβολή Αριανών στην γη. Το αποτέλεσμα ήταν χιλιάδες Αμερικανοί να πλημμυρίσουν πανικόβλητοι τους δρόμους.

Είχαν μετρήσει, λοιπόν, εδώ και πάρα πολλά χρόνια την επιρροή της προπαγάνδας στις μάζες και οι “αμερικανιές” μοιραίο ήτανε μαζί με τα αεροπλανοφόρα να απλωθούνε σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μια τέτοιου είδους “Αμερικανιά” ήταν και η προτροπή της Μαρέβα να βγουν οι πολίτες να χειροκροτήσουν στις εννέα η ώρα το βράδυ της Κυριακής για το προσωπικό των νοσοκομείων μας, που δίνει με αυτοθυσία την μάχη κατά της επιδημίας.

Στην Μαρέβα απάντησαν γιατροί και νοσηλευτές στο διαδίκτυο, καλώντας την να επισκεφθεί ένα Νοσοκομείο και να κάνει μία βάρδια και αυτή φυσικά δεν απάντησε… 

Επί της ουσίας, ποιοι διέλυσαν με εντολή των Διεθνών Τοκογλύφων, ακολουθώντας τα Μνημόνια, το Δημόσιο Σύστημα Υγείας; Ποιοι έφτασαν την κατάσταση σε τέτοιο άθλιο σημείο, όχι μόνον να λείπουν γιατροί και νοσοκόμοι από τα νοσοκομεία, αλλά ακόμη και σεντόνια και φάρμακα;

Μα ποιοι άλλοι από αυτούς που κυβέρνησαν στα χρόνια των μνημονίων και ανάμεσα σε αυτούς, όχι κομπάρσος, αλλά πρωταγωνιστής υπέρ των Μνημονίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Και ύστερα μας μιλάνε για συμπαράσταση στο προσωπικό των νοσοκομείων και χειροκροτήματα… Χρειάζεται θράσος για τέτοιες πρωτοβουλίες, όχι απλά λαϊκίστικες, αλλά κυριολεκτικά φτηνές!  

Υ.Γ.: Και μη ξεχνάμε ότι το μνημόνιο ψήφισε και ο Βελόπουλος, που πουλάει το “Βυζαντινόν”, για να μη κινδυνεύουμε από τον κορωνοϊό

ΠΗΓΗ: www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.