Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ» ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ 1.560 «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ! 

20/03/2020

 


Ενώ εντείνεται η προπαγάνδα των μενουμεσπίτηδων (πρώην «μενουμευρωπαίων» και της μάνας τους το κέρατο!), τα λαμόγια οι «εθνικόφρονες» κανόνισαν να μεταφέρουν στη ζούλα από τα νησιά στην ενδοχώρα 1.560 «προσφυγάκια»!

 Πρόκειται για τα «προσφυγάκια» που εισήλθαν στην Ελλάδα μετά την 1η Μαρτίου, η πρώτη «παρτίδα» εκ των οποίων (περίπου 470 άτομα) έχει ήδη μεταφερθεί στο hot spot της Μαλακάσας. Αυτή η δεύτερη παρτίδα, θα πλημμυρίσει το νέο hot spot των Σερρών και λιγότεροι θα καταλήξουν στην Μαλακάσα.

Πρόκειται για πραγματική «υγειονομική βόμβα», καθώς οι άνθρωποι αυτοί είναι υγειονομικώς ανεξέλεγκτοι, ενώ έχουν περάσει προσφάτως από το Ιράν, όπου θερίζει ο κορωνοϊός!

Σύμφωνα με την σχετική σύμβαση που υπέγραψε στα κρυφά ο φαυλεπίφαυλος αρχιφλώρος Νότης Μηταράκης, η ανάθεση της μεταφοράς έγινε στην εταιρεία «ΚΙΑΡΑ Ν.Ε.), που θα μεταφέρει τα «προσφυγάκια» με το Ε/Γ-Ο/Γ “Aqua Blue” και το καταμαράν Ε/Γ “SuperJet”, έναντι του ποσού των 396.800 ευρώ!!!

Καταλαβαίνετε τώρα ποια είναι η σκοπιμότητα της προχθεσινής κυβερνητικής απόφασης για απαγόρευση των συναθροίσεων από 10 ατόμων και πάνω – λες κι ο κορωνοϊός… δεν κολλάει αν συναθροιστούν μέχρι εννιά άτομα; Για να απαγορεύσουν τυχόν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των κατοίκων των υπό εποικισμό περιοχών!

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.