Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ» ΤΟΞΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΟΥΛΗ! 

26/03/2020

Λίγοι έδωσαν σημασία στο επετειακό –για την 25η Μαρτίου- μήνυμα της μη εκλεγμένης από τον ελληνικό λαό, αλλά από μια κλειστή ομάδα πολιτικάντηδων, προέδρου της «δημοκρατίας» τους.

Η οποία, κατ’ αρχάς υπεραμύνθηκε του κραυγαλέα αντισυνταγματικού μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας – φυλάκισης των Ελλήνων μέσα στα ίδια τους τα σπίτια: «τα νέα αυστηρά μέτρα που ισχύουν είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση της κρίσης. Να θυσιάσουμε προσωρινά ατομικές μας ελευθερίες, για να προασπίσουμε το υπέρτατο συλλογικό αγαθό της δημόσιας υγείας…».

Και εν συνεχεία, εξήρε την συμφωνία ΟΛΩΝ των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου -και του ΣΥΡΙΖΑ των… δικαιωμάτων, και του ΚΚΕ της… ανυπακοής και του «υπερεθνικόφρονος» Βελόπουλου, της… εθνικής αντιπολίτευσης- γιατί στηρίζουν τα δικτατορικά μέτρα:

«Με γεμίζει επίσης ελπίδα το γεγονός ότι τα πολιτικά κόμματα συνεννοούνται και ομονοούν για την αντιμετώπιση του κοινού εχθρού. Σε τόσο κρίσιμες στιγμές, η ομοψυχία του πολιτικού κόσμου εμπνέει και καθοδηγεί τους πολίτες…».

Καταλάβατε τώρα γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να είναι εκτός αυτής της βουλής η Χρυσή Αυγή, που θα τους έκανε μεγάλες χαλάστρες στην αντεθνική και αντιλαϊκή ομοψυχία τους;

(ΥΓ): Η οποία «ομοψυχία του πολιτικού κόσμου», είναι προαναγγελία του σχηματισμού κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας» (τουλάχιστον ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ…), όταν θα φύγει ο κορωνοϊός και θα’ ρθουν στην οικονομικά κατεστραμμένη χώρα μας νέα Μνημόνια! Με κάποιον νέο «Παπαδήμο», ή μετά από εκλογές…

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.