Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ένα άρθρο για το Ευρωπαϊκό λυκόφως

28/03/2020

Ο συναγωνιστής – ευρωβουλευτής μας Θανάσης Κωνσταντίνου, στο άρθρο του της 22ης Μαρτίου, ανέπτυξε με εμπεριστατωμένη αιτιολογία, παραθέτοντας γεγονότα, χρονολογίες και αριθμούς, τους λόγους, συνεπεία των οποίων θα επέλθει «…πολυποίκιλη καταστροφή, με οικονομικά προβλήματα, αλλά και σε προβλήματα υγείας και θανάτους, για τους δύσμοιρους ευρωπαίους πολίτες.»

Αφορμή απετέλεσε η ραγδαία εξάπλωση, υπό μορφήν πανδημίας του θανατηφόρου ιού, που πλήττει και θα εξακολουθεί να πλήττει, για άγνωστο χρονικό διάστημα, τους λαούς της Ευρώπης και η αντιστοίχως επιδειχθείσα ασύγγνωστη ολιγωρία της «ηγεσίας της Ε.Ε.» δια την έγκαιρη λήψη των απαιτουμένων προληπτικών μέτρων, δια την περιστολή των ολεθρίων αυτών συνεπειών .

Η Ε.Ε., ήδη από του παρελθόντος Ιανουαρίου, εγνώριζε τη σοβαρότητα της καταστάσεως, από τη στιγμή που ο ιός έπληξε την Κίνα (σ.σ. Αγνοώ αν ο ιός «απέδρασε» ή εξετοξεύφθη έκ τινος ερευνητικού εργαστηρίου) και παρά ταύτα, άφησε μέχρι τα μέσα Μαρτίου «ξέφραγο τ’ αμπέλι».

Επ’ αυτής της τουλάχιστον ύποπτης απραξίας διερωτάται ο συναγωνιστής αρθρογράφος: «Γιατί άραγε να φτάσουμε στα μέσα Μαρτίου, για να ληφθούν τα αντίστοιχα (ιατρουγειονομικά και οικονομικά) μέτρα για την Ε.Ε. ; Τι συνέβη; Οι μηχανισμοί της Ευρώπης απέτυχαν να κατανοήσουν το εύρος του προβλήματος; Είναι αφελείς; Είναι αναποτελεσματικοί; Είναι πρόχειροι;»

Είναι ασφαλώς ρητορικά τα ερωτήματα που θέτει ο συναγωνιστής. Εξάλλου δίδει ο ίδιος απάντηση στην τελευταία παράγραφο του άρθρου του: «…η «ευρωπαϊκή Ένωση»… έχει αποτύχει …»! Εγώ θα το διατυπώσω διαφορετικά: ΟΧΙ! Δεν έχει αποτύχει. Αντιθέτως: έχει φέρει εις πέρας επιτυχώς το αυτοκαταστροφικό έργο, που της ανέθεσαν οι σιωνιστές αφέντες της, για να κερδοσκοπούν εις βάρος των Εθνών της, τα οποία ήδη έχουν υποδουλώσει, όπως το δικό μας… το πολυπολιτισμικό και… αλληλέγγυο.

Το αναπόφευκτο τέλος (διάλυση) της Ε.Ε. θα φέρει και το τέλος της δουλείας των Εθνών, αυτών τουλάχιστον που θα θελήσουν να αποτινάξουν το σιωνιστικό ζυγό.

Μιχάλης Αρβανίτης

ΠΗΓΗ: www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.