Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ; Σχέδιο “Win-Win” από τους μάνατζερς-επικοινωνιολόγους του Μητσοτάκη για την επιδημία

Εάν απλωθεί η επιδημία θα πει ότι σωστά πήρε τα μέτρα, εάν δεν απλωθεί θα πει ότι οφείλεται σε αυτόν και χάρη στα μέτρα του… 

Μαθητευόμενοι μάγοι στην κυριολεξία οι εξουσιαστές του κράτους των Αθηνών και εντελώς ανεύθυνα παίζουν ένα πολιτικό παιχνίδι, εκμεταλλευόμενοι την δυστυχία και μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Έτσι σε λίγη ώρα αναμένεται να εμφανιστεί με νέο διάγγελμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με το οποίο θα αναγγελθεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας. Όπως δημοσιεύεται σε όλα τα ΜΜΕ: 

“Η κυβέρνηση παίρνει μέτρα και απόψε στις 6 ο πρωθυπουργός, με διάγγελμά του, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ανακοινώσει την απαγόρευση μετακινήσεων των πολιτών, στο πλαίσιο της λήψης ακόμη πιο δραστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Στόχος είναι να σταματήσουν οι άσκοπες μετακινήσεις που διαπιστώθηκαν από την Παρασκευή, ενώ θα επιτρέπονται μόνο αυτές προς εργασία, σούπερ μάρκετ και φαρμακεία.

Στις 19:00 οι υπουργοί Νίκος Χαρδαλιάς, Κυριάκος Πιερρακάκης και Βασίλης Κοντοζαμάνης θα εξειδικεύσουν τα μέτρα πλήρους περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως τη λειτουργία των τραπεζών με προσωπικό ασφαλείας. Αναμένεται επίσης να ανακοινώσουν ότι οι πολίτες θα μπορούν με μηνύματα SMS, προς συγκεκριμένο αριθμό, να δηλώνουν -μέσω μίας ειδικής φόρμας- για το που θα κατευθύνονται.”

Μιλάμε για κράτος εντελώς Σταλινικό, του οποίου τα σχέδια επειδή ζούμε στην Ελλάδα είναι βέβαιο ότι δεν θα πραγματοποιηθούν γιατί πολύ απλά το σύστημα δεν πρόκειται να λειτουργήσει γιατί τίποτε δεν λειτούργησε ποτέ στην Ελλάδα και η έννοια ΟΡΓΑΝΩΣΗ είναι άγνωστη σε αυτήν την χώρα.

Αυτό το οποίοι προσδοκά το επιτελείο του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου είναι πολιτικό κέρδος σε όλες τις περιπτώσεις είτε επεκταθεί, είτε όχι η επιδημία. Και όσο για την καταστροφή της οικονομίας και την διάλυση των πάντων θα πουν πως φταίει ο κορωνοϊός! Το ζήτημα είναι πόσο ο λαός θα τους πιστεύει και θα είναι ευχαριστημένος όταν θα βρίσκεται άνεργος και κατεστραμμένος στους δρόμους.

ΠΗΓΗ: www.xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.