Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Εμφάνιση Κώστα Σημίτη στο “Βήμα” με έκκληση για τον κίνδυνο της “ακροδεξιάς”

27/03/2020

Άρθρο έγραψε στο “Βήμα”, το οποίο συνυπέγραψε με έναν καθηγητή πανεπιστημίου, ο μοιραίος για την Ελλάδα πρώην πρωθυπουργός Σημίτης, στο οποίο άρθρο λέει ότι είναι απαραίτητη η ευρωπαϊκή συνεργασία για να αντιμετωπιστεί η άνοδος των ακροδεξιών κομμάτων. Από το άρθρο αυτό και το εξής απόσπασμα: 

“Αναγκαία η ευρωπαϊκή συνεργασία για το μεταναστευτικό: “…Ακροδεξιά κόμματα αποκτούν όλο και μεγαλύτερη απήχηση επικαλούμενα την παρουσία των μεταναστών … Το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» αναφέρει ότι όλο και περισσότεροι διερωτώνται και επισημαίνουν τις αρνητικές συνέπειες που μπορεί να έχει η παρουσία προσφύγων. Τούτο λόγω της αυξανόμενης απήχησης ακραίων συντηρητικών απόψεων που αφορούν τόσο το δημοκρατικό πολίτευμα όσο και την ομαλή λειτουργία της Ε.E. Η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι γι’ αυτό αναγκαία.” Κώστας Σημίτης, πρώην πρωθυπουργός, Π. Κ. Ιωακειμίδης ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην πρεσβευτής, σύμβουλος ΥΠΕΞ”

Εδώ κυριολεκτικά ο κόσμος χάνεται και η περίφημη Ευρώπη του κάθε Σημίτη καταρρέει και αυτός θεωρεί ότι μοναδικό πρόβλημα είναι η ακροδεξιά!

Δεν έχει τυχαία αυτή την αντίληψη, γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι τα Έθνη της Ευρώπης θα απελευθερωθούν από τις σκοτεινές δυνάμεις που τα εξουσιάζουν μόνο με δυνάμεις ασυμβίβαστες ενάντια στην παγκοσμιοποίηση των αφεντικών του χρήματος και αυτά τα Κινήματα είναι παρά μόνον τα Εθνικιστικά!

ΠΗΓΗ: www.xrisiavgi.com 

ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.