Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ…  ΑΡΙΣΤΩΝ!

15/03/2020

«Όποιος ζήσει κι όποιος πεθάνει. Εμείς πάντως θα ζήσουμε, γιατί έχουμε λεφτά»! Αυτός είναι ο ορισμός του απαίσιου νεοφιλελευθερισμού, που εκπροσωπούν οι Μητσοτάκης, Μπουμπούκος, Βορίδης, Μηταράκης, κι άλλοι… άριστοι των αμερικάνικων κολεγίων και κοινωνικά αναίσθητοι! 

«Στον αέρα», λοιπόν, βρίσκονται δεκάδες –ίσως και εκατοντάδες!- χιλιάδες εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που σφραγίστηκαν με εντολή Μητσοτάκη.

Τι ισχύει τώρα γι’ αυτούς; Θα αποζημιώνονταν μόνο στην περίπτωση που το σφράγισμα ήταν επιλογή του εργοδότη. Τώρα που υπάρχει εντολή Μητσοτάκη, εκτός από άνεργοι θα μείνουν και άφραγκοι! 

Και βέβαια, δεν υπάρχει ούτε σκέψη από τους… αρίστους των κόλετζ, για να τους δοθεί έστω ένα μικρό βοήθημα, για να τα βγάλουν πέρα. Διότι, οι ανθέλληνες που μας κυβερνούν, σκέπτονται ότι η ανεργία και αφραγκία τους, πιθανότατα θα τους οδηγήσουν σε μετανάστευση στο εξωτερικό, οπότε θα «απαλλαγούν» απ’ αυτούς, όπως «απηλλάγησαν» από τους 500.000 που αναγκάστηκαν να φύγουν στα ξένα εξαιτίας των μνημονίων που υπέγραψαν! Άλλωστε, έτσι θα είναι πολύ πιο εύκολο γι’ αυτούς να προχωρήσουν στην αλλαγή του πληθυσμού της χώρας, για την οποία έχουν δεσμευτεί στους παγκόσμιους αφέντες!

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.