Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

“ΕΣΤΙΑ”: Ο νόμος του Λυντς και η Δικαιοσύνη

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 | www.xrisiavgi.com

Στο κύριο πρωτοσέλιδο άρθρο της, η εφημερίδα “ΕΣΤΙΑ”, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, είχε τίτλο “Σταματήστε να στοχοποιείτε τους Έλληνες Εισαγγελείς” και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η φωτογραφία της Εισαγγελέως η οποία έκανε την γνωστή πρόταση στην Δίκη της Χρυσής Αυγής, ήταν στην πρώτη σελίδα όλων των αριστερών εφημερίδων και ιστοσελίδων.

Είναι γνωστό και έχει με πολλούς τρόπους στηριχθεί με προπαγάνδα ετών ότι η Δίκη της Χρυσής Αυγής πρέπει να είναι καταδίκη σε όλες τις περιπτώσεις, σε σημείο να απορεί κανείς γιατί γίνεται και γιατί με μία συνοπτική διαδικασία, όπως αυτές που πολύ καλά γνωρίζουν να κάνουν οι αριστεροί, δεν επιβλήθηκε μία καταδίκη και να τελειώσουν όλα.

Η σχέση της αριστεράς με την Δικαιοσύνη είναι άκρως υποκριτική, αφού είναι σε αυτήν αρεστή μόνο και όταν υπηρετεί τις επιδιώξεις της και ποτέ άλλοτε! Μη ξεχνάμε επίσης, ότι ακόμη και Δικαστές έχουν δολοφονηθεί από την κόκκινη τρομοκρατία από το 1974 μέχρι σήμερα. 

Σε μια εποχή που ο μπολσεβικισμός έχει τελειώσει και σε όσες χώρες της Ευρώπης έχουν απομείνει κομμουνιστικά κόμματα παίρνουν ποσοστά του 3% με 4%, στην Ελλάδα οι κομμουνιστές είναι απόλυτα κυρίαρχοι. 

Υ.Γ.: Μετά από την συγκεκριμένη πρόταση στην Δίκη της Χρυσής Αυγής γίνεται φανερό ποιοι ήθελαν την καθυστέρηση αυτής της Δίκης και αναφέρομαι και στο ΚΚΕ και στην Ν.Δ. και στον ΣΥΡΙΖΑ. Εάν αυτή η πρόταση είχε γίνει δύο μήνες πριν τις εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ήταν στην Βουλή και εάν δεν είχε υπάρξει αυτή η δίωξη, θα ήταν εντελώς διαφορετική η πολιτική κατάσταση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.